Guld og sølv ved DM i weekenden!

Det blev en rigtig god weekend for HBs spillere ved Danmarksmesterskaberne for senior+ i Gentofte.

GULD i Mix +35:

Jens Eriksen og Line Haarkjær havde spillet 4 indledende kampe, hvor de i semifinalen slog de forsvarende DM mestre overbevisende i 2. sæt, i form af Nadia Harder og Kasper Ødum fra Frem – Hellebæk. Kampen vinder Line og Jens med cifrene 21/9 – 21/16.

Mixparret var dermed klar til finalen, hvor de stod til at møde Dennis Schmidt Jensen og Nicola Kragh Riis fra Holte.

Jens og Line havde deres taktik klar og var 100% klar fra start og spillede mix på meget højt niveau. Højt tempo og total styring på nettet og 1. sæt blev vundet 21-12. I 2. sæt var det Holte parret der kom bedst fra start. Ved ophold stod den 8-11 og 16-19 til Holte.

Men så viste Jens og Line, hvorfor de er ubesejret i mere end 1 år!

Med super serve af Line, var Jens klar til at sætte det første tryk og så blev det 19-19. En lang duel blev vundet med et hurtigt ryk på nettet af Line og så stod det 20-19 til spillerne fra HB.

Med en lang svipserv blev det 21-19 og DM guldet var hjemme til Jens og Line.

HD +45 GULD:

Jens Eriksen spillede sammen med Bo Sørensen fra Hvidovre. Jens og Bo spillede en flot turnering, hvor de på intet tidspunkt var presset.

Finalen blev vundet med 21-4 – 21-13, næsten uden sved på panden.

HS +35 SØLV:

Mads Jørgensen havde spillet sig frem til semifinalen, hvor han mødte Andreas Borella fra Holte.

Første sæt blev præget af mange lange flotte dueller, hvor der blev spillet med musklerne fra begge sider af nettet. Et par ærgelige fejl af Mads i slutning af sættet, betød desværre at Mads taber 1. sæt 19-21.

I 2. sæt var det igen badminton på højt niveau og de to spillere følges hele vejen op igennem sættet.

Mads overlever en matchbold ved 22-23, og han holder hovedet koldt og vinder 2. sæt 25-23.

I 3. sæt er det Mads der er i styring fra start af. Andreas ser træt ud af den lange kamp og prøver at trække tiden hele tiden. Mads viser at man skal løbe rigtigt langt for at slå ham.

Så efter et kontrolleret 3 sæt, vinder Mads 21-17, efter en maraton kamp.

I finalen ventede Casper Lund fra GUG. Casper havde vundet sin semifinale uden kamp.

I 1. sæt, var det Mads der styrede de fleste bold, selvom der skulle arbejdes hårdt for at vinde bolde på Casper. Mads vinder flot 1. sæt 22-20.

I 2. sæt følges de 2 spillere, alle duller er meget lange, men med et lille overtag til Casper.

Et par lette fejl af Mads i slutningen af 2. sæt, og 2. sæt bliver desværre tabt 18-21. I 3. sæt kan man se, at Casper ikke har spillet en maraton semifinale som Mads.

Mads prøver at hænge på det bedste han kan, men kræfterne er sluppet op. Så Mads taber desværre 3. sæt 12-21, men får en rigtig flot sølvmedalje med hjem fra Gentofte i 35+!

DD +35 SØLV:

Line Haarkjær spillede sammen med Birgitte Pedersen fra Blistrup. I finalen imod Pernille Stærmose og Katrine Grandahl fra Holte, var det Line og Birgitte der kom bedst fra start og de havde teten i kampen og 1. sæt blev vundet 23-21.

I 2. sæt kan man se, at de to Holte piger er meget mere samspillet end Line og Birgitte. Holte pigerne finder hullerne hos Line og Birgitte, og de vinder 2. sæt 16-21.

Holte pigerne finder hullerne hos Line og Birgitte, og de vinder 2. sæt 16-21. I 3. sæt, følges de 2 par ad, Line og Birgitte føre 17-15, men så spiller Holte pigerne konsekvent på Birgitte, og selvom Birgitte gør det bedst hun kan, så har hun ikke kræfterne til at stå imod det store pres.

Så 3. sæt bliver tabt med 17-21.

IMG_0606

Jens Eriksen og Bo Sørensen fra Hvidovre: +45 DM Guld i herredouble

IMG_0608

Mads Jørgensen: DM sølv i +35 herresingle

IMG_0607

Line Haarkjær og Birgitte Pedersen: DM sølv +35 i damedouble:

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg