USU i Hillerød Badmintonklub får tildelt 30.000 kr fra Grethe Christiansens Legatstiftelse!

Der har været rift om at få del i de tre millioner kroner, som bestyrelsen i Grethe Christiansens Legatstiftelse delte ud i Hillerød Kommune.

Glæden og overraskelsen var derfor til at få øje på, da USU i sidste uge fik besked om at klubben var tildelt 30.000 kr af Grethe Christiansens Legatstiftelse.

Beløbet blev formelt overrakt til USU og Hillerød Badmintonklub under en ceremoni på Sophienborg Skole onsdag aften den 19. april.

Adam Karmann fra USU var den glade modtager på vegne af klubben og Adam har også været primus motor på at få udarbejdet ansøgningen.

– Der skal lyde et kæmpe stort tak til Grethe Christiansens Legatstiftelse og Adam. Jeg er en super stolt formand for klubben, der glæder mig på USUs vegne over modtagelsen. Nu skal vi finde den bedste løsning i brugen af legatet, som er øremærket. Vi har længe leget med tanken om et trænings ophold i Kina for unge elitespillere og det er nu pludseligt blevet en reel mulighed, udtaler Lars Østergaard.

Pengene, som stammer fra to nedlagte børnehaver, hvis bygninger stiftelsen har solgt, skal ud at virke i foreninger, klubber og institutioner til gavn for børn og unge.

Betingelserne for legatet er ”Det skal være noget, som peger fremad og gerne noget som stimulerer talentudvikling. Det skal give de unge et boost,” siger formanden for Grethe Christiansens Legatstiftelse, Kurt Andersen.

– “Vi giver til det, der er seriøst, og giver udvikling. Det skal være noget, hvor penge ikke ligeså godt kunne hentes i den kommunale kasse.  Jeg håber, vi får noget, der virkelig sparker noget nyt i gang”, afslutter Kurt Andersen.

Fotoet øverst er fra asylet i sommeren 1935. I venstre side asylets leder Inger Mørch. Kredit: http://gc-legat.dk/historie

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg