Ungdom

Årets klub

Hillerød Badminton Klub blev kåret til Årets Ungdomsklub 2016 ved DMU i Grindsted!

Vi er meget stolte over at have Danmarks bedste og sjoveste ungdomsafdelingLUIGI BORRELLI(ルイジ ボレッリ)ウール フレスコ メランジ ペンシルストライプ シングル3Bスーツ.

Hillerød Badminton Klub startede i 2014 “Projekt 2022”, som siden har givet klubben en imponerende medlemstilvækst på 20 procent.

Klubben har målrettet satset på talentudvikling som er foregået i samarbejde med SFO’er, børnehaver og skoler i området og det har været medvirkende til at klubben har kunne tiltrække helt nye badmintonspillere.

Konkret har klubben markant øget sit fokus på at tilknytte de dygtigste trænere, samarbejde tættere med SFO´er, børnehaver samt øge antallet af sociale arrangementer.

– “Det betyder selvfølgelig rigtig meget for os at vinde prisen som årets ungdomsklub. Det betyder, at alle de frivillige, der gør en indsats, får at se, at det vi gør i fællesskab, er det rigtige. Vi har taget nogle gode valg, og det er vi glade og stolte over”, siger Christian Hellström.

Fantastiske rammer

Vi er så heldige at råde over en dedikeret halフリーボード(リビングボード) 【幅90cm】 ハイタイプ 日本製 ホワイト(白) 【Creap4】クリープ4 【完成品】【代引不可】(同梱不可), kun opført kun til badmintonペアリング 2本セット K18 ホワイトゴールド 結婚指輪 日本製【NEWショップ】 【ペアリング】【ホワイトゴールド】.

Vi har engagerede og fagligt dygtige ungdomstrænere og i kulissen arbejder mange frivillige til med at skabe gode sociale rammerフェラーリ Ferrari 腕時計 Scuderia Ferrari Black Dial SS Leather Chronograph Quartz Mens Watch 830165. Det giver alt sammen et rigtig godt trænings miljøジャン=バティスト?カミーユ?コロー ラ?フェルテ=ミロンの風景 F30サイズ F30号 910x727mm ※個人宛配送?代引不可※ 額縁付絵画 インテリア 額入り 壁掛け 油絵 ジャン=バティ.

Diverse lejre: For at samle børnene og for at træne anderledes arrangerer vi opstartslejre, træningslejre i efterårsferie, juleferie, vinterferie samt en sommertræning (juni måned).

Udvikling

Ungdomsafdelingen består både af begyndere, øvede og elitespillere hvor de dygtigste er blandt de bedste i Danmark. Vi favner bredden, så alle uanset niveau, føler sig velkomne.

Som regel starter man på en fælles begynder træning og i takt med at man bliver bedre, kommer der nye og mere intensive trænings tilbud hen ad vejen.

Træningerne er bygget op ud fra “lige børn leger bedst” princippet, hvor man primært inddeles efter alder og niveau. Du kommer derfor til at spille med andre spillere, som befinder sig på nogenlunde samme niveau som dig selv, med mulighed for at blive udfordret opad.

Mange spillere deltager i stævner og holdkampe rundt omkring i Danmark næsten hver weekend. Det kan man læse mere om under “nyheder”.

Visioner og værdier

Ungdomsafdelingen er defineret som en elite afdeling, men det er et klart og erklæret mål at der også altid skal være plads til bredden.

HB er derfor en klub med plads til alle, uanset niveau og der er også plads til dig.

Vi passer på hinanden i HB og hele tiden sørger vi for, det er rart at være i klubben.Vores ungdomsudvalg har i samarbejde med trænerne udarbejdet “De 10 bud” som henvender sig til både forældre og børn.

Du kan hente de 10 bud her som PDF. Det er en god idé at tale om de 10 bud derhjemme og huske hinanden på dem indimellem.

De 10 bud

Forældrenes rolle

Klubben er dybt afhægig af frivillighed, for at vi kan få løst de mange opgaver, som naturligt følger med i en travl ungdomsafdeling med rigtig mange børn. Det gælder både administrativt og helt lav praktisk med hænder til arrangementer.

Hvis du kan byde ind, hører mig meget gerne fra dig. Det er vigtigt vi har forældre som repræsenterer børn fra både bredde og elite, så der hele tiden er god balance i interesserne.

Badminton skal være sjovt og børnene skal finde glæden ved spillet. Klubben er også et frirum for børnene, så når man har afleveret sit barn til træningen, bedes man venligst forlade hallen og opholde sig i vores cafe eller vores nye lækre optimeret sociale rum, hvor der er fin mulighed for at følge træningen bag glasruden eller man kan arbejde videre, hvis man ikke nåede at blive helt færdig på arbejdet, inden børnene skulle til træning.

Når der 5-10 minutter tilbage af træningen er man velkommen til at være i hallen. Dog kan der ikke kommunikeres med træner eller barn før træningen er helt slut.

Forældre-barn træning og nybegyndertræning

Træningen kl. 10 (muligvis også kl. 9 hvis behovet opstår)

Det er vigtigt med en god start på badminton. Jonathan Van Zaane har god erfaring med de mindre børn og står for træningen. 10 gange fordelt over sæsonen har vi nu tilknyttet vores cheftræner og tidligere kinesiske landsholdsspiller Zheng Yu Zhu, for at komme med input og følge børnenes udvikling inden vi fordeler dem på andre hold. På denne træning, skal forældrene spille sammen med børnene noget af tiden. Erfaringsmæssigt kan de mindre børn føle sig lidt usikre på det ukendte. Måske er badmintontræning noget helt nyt for dem. Derfor er træningen lavet som en “forældre/barn” træning.

Træningen klokken 11.00

Er henvendt dem som er en smule ældre 7-9 år og måske har spillet lidt før. Ligeledes her er det Jonathan Van Zaane der står for træningen. Vi tilknytter som regel også en hjælpetræner. Vores cheftræner Zheng Yu Zhu kigger løbende over året forbi træningen og spotter om der skulle være børn som kan rykkedes videre til en eller flere af vores andre træninger.

Træningen klokken 12.15

Er henvendt dem som er en smule ældre 9-11 år og måske har spillet lidt før. Ligeledes her er det Jonathan Van Zaane der står for træningen. Vi tilknytter som regel også en hjælpetræner. Vores cheftræner Zheng Yu Zhu kigger løbende over året forbi træningen og spotter om der skulle være børn som kan rykkedes videre til en eller flere af vores andre træninger.

Det er en god idé at lade barnet prøve træningen 3 gange og herefter tilmelder man sig.

Telefon: 2870 5070

E-mail: usu@hb-badminton.dk

hellstromwww.villavicenciovivedigital.com
www.playrollercoastergames.com
シチズン スリーウェーブM821 4MY821019 [4MY821-019][r20][s9-910]
【クーポン利用で最大1,000円引き 8/26 18:00?8/27 23:59】アライアン ALLIANスノーボード 板 レディースPRISM GIRL プリズムガールスノボ ボード キャンバー ラ
任天堂3DSLL 15点Eセット、景品、二次会 景品、目録、ゴルフコンペ、忘年会、新年会

Print Friendly, PDF & Email