U13 4+3 holdet spillede om DM titlen i Frederikshavn

af Thomas Ringbæk

Det blev en hyggelig og begivenhedsrig weekend for U13 4+3 holdet i Nordjylland.

Holdet var programsat til at skulle spille allerede kl. 09 om lørdagen , så truppen måtte afsted allerede fredag eftermiddag.

Andreas Petersen ofrede sin weekend på at coache spillerne, som bestod af Lukas Rathsach Lang, Mingus Hellström, Lauritz Wulffberg, Alexander Ringbæk, Oscar Østergaard, Josefine Haarkjær, Sofie karmann og Malou Yde-Andersen.

Vi var i pulje med Brønderslev, Lyngby og Viby. I første kamp mod Brønderslev vandt vi 6-3.

Næste kamp mod Lyngby gled Mingus ind i stedet for Ringbæk. En sikker sejr på 8-1 til os. Viby havde vundet tilsvarende kampe med samme cifre, så der var lagt op til en tæt pulje-finale.

I spidsen af deres hold havde de Christian Faust Kjær, som weekenden forinden måtte melde fra til det individuelle DM pga. forstuvet ankel. Christian var ellers favorit til at løbe med DM titlen ved det individuelle DM.

Desværre for os var han klar og spillede uden nogle begrænsninger. Han vandt sikkert 1. MD. Oscar leverede en flot indsats mod Roger og tabte 21-12 – 22-20. Alexander og Jose startede lidt usikkert i 2. MD, men fik styr på det i 2. og 3. sæt.

Laurits tabte til Lukas Mikkelsen med 21-11 – 21-17 – udmærket indsats. 3-1 til Viby.

Vi slog kontra med sikre sejre i begge damesingler. 3-3 inden de rene doubler.

I 1. HD fik Ringbæk og Lukas en chok-start mod Faust og Lukas Mikkelsen. Bagud 11-3, men fik gradvis kæmpet sig ind i kampen og tabte 21-12. I 2. sæt leverede de fight og fik rystet dem. 18-18 før Faust og Mikkelsen lidt heldig fik lukket kampen. Lauritz og Oscar mødte overmagten i 2. HD og tabte klart. Selvom vi tilsvarende vandt klart i damedoublen, så løb Viby med en 5-4 sejr. Ærgerligt nederlag og alligevel flot indsats fra vore spillere.

Søndag morgen kl. 08 skulle vi spille mod Solrød. Desværre var spillerne slet ikke klar. Tidspunktet var jo lige så svær for Solrød, så det handlede nok mere om manglende motivation.

Vi havde håbet på at møde Kolding, men fik i stedet Solrød, som vi havde slået 3 gange tidligere i år. Vi taber 7-2 – flere kampe meget tæt.

Så skulle vi rejse os mod Odense. Dem havde vi ikke spillet mod tidligere, så det var ikke så svært at motivere spillerne. Alexander og Sofie havde det svært i 1. MD og tabte klart. Heldigvis skabte Lauritz og Jose balance i regnskabet (21-19 i 3.sæt).

Lukas sad fuldstændig på Hjalte og vandt med 11 og 14. Oscar havde en svær kamp mod Steven Pernasalu. Han spillede sin chance og havde ofte Stevenpå glat is, men den sidste bold manglede lige det sidste. Igen balance i regnskabet: 2-2.

Sofie havde svært ved at finde stregerne, så Lærke Hvid kunne trække sig sejrigt ud. Heldigvis vandt Malou sikkert i 2. DS. 3-3 var stillingen. Vi var storfavoritter i damedoublen, men skulle også have en af herre-doublerne. Alexander og Lauritz vandt 22-20  – 22-20 på fight og lidt held.

Oscar og Lukas i 1. HD fulgte trop og vandt en velspillet og lige kamp. 5-3 til os. Vi var ikke afhængige af damedoublen, men alligevel satte de ”det sidste søm i Odense´s ligkiste”. 6-3 til os.

Odense slog senere Solrød 5-4, så alle havde 1 sejr. Solrød fik 4. pladsen på bedre score. Vi fik 5.

pladsen. Kolding blev 3ér og tabte 6-3 til Viby, så vi føler, at vi havde givet Viby mere modstand og var mere kvalificeret til at stå i finalespillet.

Udover meget god badminton så fik vi en hyggelig tur, hvor der blev joket og grinet.

 

IMG_0945 IMG_0938 (1)

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg