U13 4+3 holdet kravler op på 2. pladsen efter 2 sejre denne weekend

Denne runde skulle vi ”krydse klinger” med Værløse og Solrød Strand.

Line Haarkjær og Thomas Ringbæk har sendt os følgende referat:

– I første holdkamp mødte vi Værløse, som vi sidst vandt 6-3 over. Vi havde Alexander Ringbæk tilbage på holdet efter skade. Værløse er meget stærke på pige-siden, og vore piger fik det også svært denne gang.

Vi tabte begge damesingler – Sofie tabte til en velspillende Ida Terreni (ombolde i 1. sæt) og Malou var meget tæt på i 2. DS. Vandt første sæt og tabte 21/19 i 2. sæt – det var ”udsolgt i 3. sæt. Josefine og Malou vandt damedoublen knebent i 3 sæt.

Begge mixér blevet vundet sikkert. Ringbæk og Sofie i 1 MD og Lauritz og Jose i 2. MD. Også begge HSér gik vores vej. Oscar Østergaard vandt suverænt i 2. HS, mens Lukas måtte kæmpe mere for sin sejr i 1. HS.

Også begge HDér blev vundet. Oscar og Lukas vandt meget overlegent med 21-9, 21-6. Lauritz Wulffsberg og Alexander Ringbæk måtte kæmpe hårdt for en 3 sæts-sejr i 2. HD.

Samlet vandt vi 7-2 – et fair resultat, da ”50-50 kampene” gik til begge sider.

Dagens 2. kamp var imod Solrød Strand, der fører rækken. Solrød kan stille et hold kun med Elitespillere, så vi skulle være klar fra start og alle skulle yde max.

Første 2 kampe var herresingler. Her viste Lukas og Oscar spil af virkelig høj klasse, og de vandt begge to sikkert i 2 sæt.

Dermed en god start på holdkampen til HB med en 2-0 føring.

Så skulle vores 2 mix´er i spil. 1. mix med Alexander Ringbæk og Malou Yde var oppe imod det 4. bedste par i Danmark, men det var ikke til at se, at det var første gang Ringbæk og Malou spillede sammen.

De fik presset Solrød parret igennem hele kampen, men tabte dog 21-14 21-15.

I 2 mix, var Lauritz Wulffsberg og Josefine Haarkjær oppe imod et meget stærkt mix-par fra Solrød. HB parret kæmpede dog det bedste de havde lært, og selvom de tabte, var det en godkendt præsentation.

Stilling efter 2. runde: 2-2.

Så blev det damesingle. Sofie Karmann spillede en sikker og solid 1. DS, og vandt sikkert med 21-13 21-17. I 2. DS var Malou ude i en maratonkamp. I 3 sæt var Malou stort bagud det meste af sættet, men til sidste viste Malou at hun er en fighter. Hun blev ved med at kæmpe med sit spil og fik kæmpet sig tilbage i kampen og vandt 3. sæt 21-19 – hvilket skulle vise sig at blive en meget vigtig sejr.

Stillingen efter 3. runde var 4-2 til HB

I 1. HD spillede Oscar Østergaard og Lukas Rathsach Lang en meget flot double. Det var en kamp på meget højt niveau. Desværre var Solrød-drengene lige lidt skarpere i om-boldene i begge sæt, og det blev derfor til et meget knebnet nederlag på 21-23 og 22-24.

2. HD med Lauritz Wulffsberg og Alexander Ringbæk blev en ligeså tæt kampe som 1 HD. Lauritz viste igennem hele kampen, at han sagtens kan spille med Elitedrengene, og Ringbæk var en god dirigent på banen og fik lagt de rigtige bolde. Lidt mere træning sammen for de 2 drenge, så havde kampen tippet til HB.

Stillingen efter 4. runde var 4-4

Med lidt nerver uden på tøjet gik Sofie Karmann og Josefine Haarkjær på banen til damedouble. På papiret en 50-50% kamp.

Pigerne var desværre ikke klar fra start og var bagud ved ophold med 11-6. Derfra fandt de den rigtige taktik, og de fik overtaget i kampen. 1 sæt blev vundet med 21-19. I 2 sæt fulgtes de 2 par hele vejen, men forsat med et lille HB overtag. De bankende bolden i gulvet til 21-18 – til stor jubel fra alle spillere og forældre (fra HB).

Vi havde slået storfavoritterne med 5-4 på deres ”hjemmebane”. Fantastik at se, at se at spillerne kæmper for hinanden og HB.

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg