U11 4+3 holdet var til DM i Grindsted og Vera Tanghøj er U13M

af Camilla Jensen

U11 3+4 holdet tog til Grindsted for at spille hold DM. Holdet bestod af Malou, Fillippa, Vera, Julius, Mikkel, Linus og Tobias.

Vi kørte fra Hillerød tidligt lørdag morgen og alle var friske og i godt humør på trods af tidspunktet. Vi vidste der ventede holdet nogle kampe mod nogle meget stærke modstandere, så der var fokus på at det skulle være sjovt for alle.

Første kamp mod Skovshoved blev spillet lørdag formiddag. Holdet overraskede meget positivt og endte med at vinde 5-4.

Næste kamp var mod Højbjerg. Vi vidste at det var et meget stærkt hold og vi endte med at tabe 8-1. Det var kun Malou, der kunne hive en sejr i land. Tobias spillede HS mod en af de absolut bedste i landet i årgangen og fik nogle gode lærepenge efter et nederlag på 21-9 og 21-12, men var på ingen måde spillet ud af banen. På trods af nogle meget hårde kampe var der godt humør på holdet.

Dagens sidste kamp var mod Lillerød. Fra de forrige opgør mod Lillerød vidste vi det ville blive en tæt kamp. Desværre havde Lillerød overtaget på dagen og vandt 6-3. Med lidt held havde vi vundet 1. og 2. MD og endt med sejren. Men sådan blev det ikke denne gang.

Efter en lang dag var det endelig tid til aftenshygge. Mens de voksne hentede pizza gjorde spillerne sig klar til en tur i svømmehallen – det var noget der faldt i god jord hos alle. Da vi havde fået arrangeret os på skolen, hvor vi skulle overnatte var der ikke meget energi tilbage hos spillerne – ej heller hos de voksne ☺

Dag 2 startede med en kamp mod Esbjerg, som endte med et nederlag på 8-1. Vi følte, at det var lidt på en uretfærdig baggrund, da det ikke var et rent Esbjerg hold, men et sammensat hold fra flere klubber – som end ikke ligger i nærheden af Esbjerg. Men uanset hvad, så var humøret hos spillerne stadig godt og der blev bakket godt op om hinanden.

Sidste kamp var mod Odense. Igen på papiret en meget stærk modstander. Holdet kæmpede bravt og ende med ’kun’ at tabe 6-3. Vera spillede et brav af en single og hev en flot sejr hjem.

Status blev at holdet endte på en flot 5. plads og Vera fik point nok til at rykke op i U13M rækken. Stort tillykke til holdet og Vera. Holdet skal have stor ros for at bakke hinanden op, holde modet oppe og humøret højt på trods af nogle meget svære kampe.

(Videoen er desværre uden lyd, pga. musik med Copyright)

20170408_131512

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg