HB fik besøg af Anna Thea Madsen og Steen S. Pedersen

En spændende og intensiv badmintonaften med fokus på “Talentudvikling”

Det var temaet fredag aften.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at ungdomsafdelingen i Hillerød Badmintonklub satser på talentudvikling. I den forbindelse var omkring 50 spillere og forældre mødt op, til 2 timers inspirerende foredrag, hvor temaet var “Talentudvikling”.

Selve foredraget blev afholdt af tidligere landstræner Steen Schleicher Pedersen og det resulterede i rigtig mange spændende input, både fra Steen S. Pedersen og de fremmødte.

HB ønsker at skabe en ungdomsafdeling, med de bedste træningsrammer i hjertet af Nordsjælland, men hvor det også er et erklæret mål, at klubben skal blive ved med at være en hel klub, som både favner elite og bredde.

Den plan har Sparekassen Sjælland aktivt valgt at bakke op omkring, ved at give økonomisk støtte til arrangementet i fredags.

Aftenen blev sluttet af med super “Stjernetræning” i hallen, hvor der i dagens anledning var fornemt besøg af Anne Thea Madsen og Josephine Van Zaane, som stod for træningen, sammen med Camilla Sørensen og spillere fra seniortruppen.

En stor tak skal lyde til Sparekassen Sjælland og Yonex, for at gøre dette arrangement muligt og tak til alle de fremmødte!

Anne Thea Madsen Anna Thea IMG_3427 sparekassen sponsor_logo_yonex_448

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg