Stor forstærkning til Hillerød Badmintonklubs førstehold

Det er med stor glæde at vi kan annoncere Julie Messerschmidt som ny spiller på HBs førstehold, som netop er rykket op i 2. division.

Julie kommer fra Værløse, hvor hun spillede på Værløses liga-reserve hold i 1. division i det meste af sæsonen. Oprindeligt kommer Julie fra Bornholm og har haft sin badminton opvækst i Allinge-Sandvig.

Julie er 23 år, bor i byen og studerer til fysioterapeut.

Helle Buus Beck, cheftræner for senior-afdelingen, udtaler. “Julie er netop den type spiller vi har været på udkig efter. En ung spiller som gerne vil bidrage til træningsmiljøet, og som helt sikkert vil være en stor forstærkning til klubbens førstehold.”

Klubbens formand, Lars Østergaard, supplerer “Jeg er meget stolt over at Julie valgte HB. Hun vil være et kæmpe aktiv for klubben og være et forbillede for klubbens unge spillere. Jeg glæder mig til at følge Julie i den kommende sæson og håber på et langt samarbejde.”

Julie udtalte i forbindelse med underskrift af kontrakten, at hun glæder sig til at spille for Hillerød og være en del af den spændende udvikling klubben gennemgår i disse år.

Helle og SSU fortsætter arbejdet med at rekruttere flere spillere som kan forstærke klubbens førstehold og træningsmiljø. Vi er specielt på udkig efter en god solid mix herre til erstatning for Jens Eriksen, som forlader HB efter denne sæson.

/SSU

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg