Spil formiddagsbadminton i Hillerød Badmintonklub eller lej en bane!

Hvis du tænker at Badminton kunne være noget for dig, så har Hillerød Badmintonklub lige nu flere gode tilbud:

Baneleje:

For tiden gælder det, at vi har ledige baner tirsdag 18-19 (4 baner) og torsdag 19-20 (5 baner), fredag 18:30 – 19:30 (2 baner) og 19:30 – 20:30 (2 baner).

Desuden er hallen ledig tirsdag og onsdag formiddag samt (delvist) fredag formiddag.

Hyggelig fællestræning:

Mandag formiddag (9-12) er der ca. 10 ledige pladser, her spiller man ikke med faste makkere, og man spiller, når man havde tid.

Torsdag formiddag (10-12) er der 5-6 ledige pladser, efterfulgt af kaffe & kage, og her spiller man heller ikke med faste makkere.

Samtlige tilmeldinger sker til det halve af kontingentet, for et helt år.

Nærmer oplysninger og priser fås ved henvendelse til Ulla Maltesen på mail:

bane@hb-badminton.dk

Her kan du læse lidt mere om Formiddagsbadminton – mandag og torsdag

Vi spiller mandag fra 9-12, og dette er åbent for alle, og vi har derfor også erhvervsaktive, der har en ugentlig fridag og gerne vil bruge den til fornøjeligt samvær med andre spillere. Man møder op og spiller med dem, der er ledige. De spilles double, herre, dame og mix, og der byttes makkere på kryds og tværs. Man behøver derfor ikke møde op på et fast tidspunkt for at spille mod bestemte spillere, og man er ikke forpligtet til at melde afbud. Der er for tiden plads til op til 10 flere.

Vi har det sjovt, og mandag formiddag er højt prioriteret hos motionisterne. Der opstår jævnligpauser mellem kampene, fordi der er så meget der skal drøftes, rejser, familie og andet. Efterhånden følger man godt med i de andres liv.

Mandagsspillerne afholder en årlig julefrokost og denne dag spilles der en handicapturnering.

Torsdagsspillet er forbeholdt pensionister, personer over 60 år, og her sættes det sociale i højsædet. Den utrættelige leder, Henning Hansen sørger hver torsdag morgen for at indkøbe frisk wienerbrød og for at lave 4-5 kander kaffe, som de fleste deltagere samles om efter spillet i hallens café. Her drøftes alt muligt, og vi lærer hinanden godt at kende.

Pensionistholdet har p.t. 5-6 ledige pladser. Der kan maksimalt spille 32 spillere på de 8 baner og loftet er sat til 50 medlemmer. Udover kaffebordet afholdes der julefrokost, og to årlige turneringer, og når et medlem fylder rundt, er der tradition for, at fødselaren giver en Gammel Dansk eller en anden dram. Det sætter straks lidt præg på spillet – det sker gerne ved 10:30 – tiden.

I de sidste to år, er afdelingen begyndt at deltage i Ældretræf gennem DGI, hvor vi gerne vinder et par præmier.

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg