Lige ved og næsten – Solrød 2 vs. Hillerød 1

HB1 var søndag den 5. oktober på en svær udebaneopgave mod Solrøds fremadstormende unge kometer.

Holdet vidste på forhånd at det ville blive en svær men også tæt affære der ventede dem. I Peter Rasmussens fravær så det lidt sværere ud, da det betød ændringer i den sædvanlige opstilling. Som substitut for Peter var Jon Barth valgt som reserve og han gjorde god figur i både single og double. Alt i alt var holdets indsats upåklagelig og alle viste god fight og spillelyst. Som kampen skred frem og på en dag hvor 2. mix og 2. damedouble ikke ramte vanligt niveau, nåede holdet frem til herredoublerne bagud 4-5. Desværre formåede herrerne ikke at vinde to af de tre doubler der ellers var ensbetydende med point. Om kampens udfald sagde træner Morten Olsen:

 ”Der er stort set ikke en finger at sætte på spillernes indsats, vi kæmpede med alt hvad vi havde på dagen. Vi må blot konstatere og erkende at vi på dagen møder et stærkere hold. Jeg synes ikke vi er lagt fra at få point og spiller vi kampen i morgen kan den lige så godt ende 7-6 til et af holdene.”

Sæsondebut

Det var også andre lyspunkter i kampen, end flot fight og god teamspirit. Det var der nemlig i form af tilbagevendte og sæsondebuterende Lena Frier Kristiansen som sammen med henholdsvis Jens Eriksen i mix og Camilla Sørensen i damedoublen hev to flotte sejre hjem for holdet.

 ”Hun spiller forrygende på trods af at ketcheren stort set lige er hevet ned fra ’sommerparkeringen’ og hun giver virkeligt god gejst og glæde til holdet. Det giver en ekstra dimension og styrke at have Lena på holdkortet og jeg er taknemmelig for, at hun stadig kan og vil finde tid i kalenderen til at være en del af HB-teamet på trods af, at hun nu er bosat i Jylland med en travl hverdag med job og familie der skal passes.” udtaler Morten Olsen.

Fremtiden

Lige ved og næsten slår ingen mand af hesten som man siger, og efter 3 kampe, 1 point, og nogle kampe som nemt kunne have kastet 3-4 point af sig, venter nu en række spændende men mest af alt meget vigtige kampe for klubbens førstehold, hvor der meget gerne skal nogle point på kontoen frem mod slutspillet. Næste modstander er bundproppen Aalborg Triton som kommer på besøg. Om den kommende kamp fortæller Morten Olsen:

 ”Man skal ikke lade sige narre af at Triton ligger i bunden med 0 point på nuværende tidspunkt. De har et godt hold. Det er klart at vi SKAL have point i den kamp når vi ser ned over de individuelle kampe, men det er altså ikke noget man kommer sovende til. Vi skal være der 110% på dagen for at det lykkes. Nu har vi heldigvis en lille holdkampspause, hvor vi forhåbentlig kan få vores skadede spillere op i gear og få resten af truppen løftet nogle ekstra procenter, det har vi brug for. Jeg håber desuden at vi vil opleve lige så mange tilskuere i hallen som til KMB-kampen, det gav virkeligt spillerne et ekstra løft.”

 Kampen spilles på hjemmebane lørdag den 25. oktober kl. 14.15, så sæt kryds i kalenderen og kom og støt op om holdet.

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg