Skaf en sponsor og få en YONEX ASTROX 77 ketcher

Vi savner en ny bane sponsor til bane 1. En ny sponsor får et skilt og gulvmærke med sit navn/logo sat op på væggen og gulvet i hallen ved bane 1.

Sponsorudvalget tilbyder banesponsoratet for indeværende sæson plus den næste for en samlet pris på kr. 7.000 plus moms og produktions-omkostninger til skiltet og gulvmærket. Aftalen løber altså frem til juli 2019. Alternativt kan man tegne sig for perioden indtil juli 2018 for en pris på 4.000 plus moms og produktions-omkostninger. Produktions-omkostninger til skilt og gulvmærke andrager normalt ca. 2.000 kr og kan med fordel bestilles hos klubbens grafiske samarbejdspartner, YouNameIt.

Da vi ønsker at klubbens medlemmer engagerer sig mere i at skaffe sponsor-indtægter til klubben, vil vi gerne tilbyde det medlem, der skaffer en ny banesponsor til bane 1, en YONEX ASTROX 77 badminton ketcher eller and anden YONEX model efter eget valg.

Man kan kontakte Mikael Rasmussen fra Sponsorudvalget på sponsor@hb-badminton.dk, med emner til en ny sponsor til bane 1.

/Sponsorudvalget

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg