Senior+ træningen forsætter i den kommende sæson!

Senior+ træningen er for dig, der har spillet badminton før og kan begå sig i toppen af serierne.

Det kan være du er veteranspiller, ikke har rørt en ketsjer og fjerbold i flere år eller spiller på en seniortræning i en klub i Nordsjælland og er god træt af benarbejdsøvelser, 2 mod 1 og multibold, så er denne træning måske noget for dig.

Vi har skabt en træning, hvor der i prøvemåneden, marts i gennemsnit var 12 til træning – mange nye ”gamle” spillere som alle kan begå sig i toppen af serierne, og som synes det er sjovt at komme ned og spille et par gode kampe og fortælle et par gode historier.

Har du lyst til en træning i det vi alle synes er den fedeste sport, og hvor der spilles kampe med fight, glæde og gejst. Kom ned og se hvem vi er – så finder vi ud af om træningen passer til dig, eller om det skal være et af HB’s øvrige træningstilbud.

Træningen er hver onsdag aften fra kl 20:30 til 22:00. Første træning er den 16. august, hvor vi ”traditionen tro” mødes i Cafe Fjerbolden kl 20:15. Tilmelding til træningen sker via Holdsport.

Opret dig i Holdsport via dette linkt – Holdsport: https://www.holdsport.dk/team_invitation/83236/5031dc0d9389ea21ae32c3b084434e35fad8525b

Oplysninger om kontingent og tilmelding på klubmodulet kan ske her: https://hillerodbadminton.klub-modul.dk/cms/ProfileMaintainEnrollment.aspx?TeamID=2537

Obs! Nye medlemmer kan træne 3 gange inden der skal betales kontingent

Giver det problemer kan du kontakte (træner) Morten Kristiansen på mail morten.kristiansen76@gmail.com / mobil 2277 0781 eller Mikael Rasmussen på vassing@gmail.com / mobil 6163 1059.

Vi glæder os til at se dig til en træning med glæde, grin, godt spil og måske en enkelt anekdote eller to fra den gang hvor …

På HB’s vegne

Morten Kristiansen

 

 

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg