Sejr over topholdet og oprykning til Laura Nørregaard i U15

I søndags spillede HB3 i U15 rækken mod rækkens suveræne tophold fra Hørsholm.

Af Thomas Nørregaard

De havde inden kampen en score på 32-4, så det så svært ud for os.

Vi havde dog hjemmebanefordel, og holdet var topmotiveret. Vi startede med de to doubler, som blev delt: I 1. Spillede Laura og Emilie rigtig godt, og vandt med 21-13 og 21-13.

Anden doublen med Marie og Mikkel var ude i en tæt affære, men tabte desværre. Så var det tid til de 4 singler: Laura i 1. Single var hele første sæt en skridt bagefter, men kæmpede sig til sidst forbi og vandt sættet med 22-20.

Det slukkede for modstanderen og andet sæt blev vundet sikkert. I 2. Singlen var Emilie aldeles suveræn: 21-7 og 21-4. 3.

Singlen blev en gyser som Marie desværre endte med at tabe med 21-18 i 3. Sæt. 4. Singlen tabte Mikkel desværre også, og dermed var stillingen 3-3 og vi måtte gøre klar til et Golden sæt.

Her valgte vi at spille med Laura og Marie, og de holdt hovedet koldt og spillede et godt sæt, hvor de hele tiden var et lille skridt foran.

Til slut blev det vundet, opgiv fik dermed givet Hørsholm sæsonens første nederlag. Resultaterne betød samtidig at Laura fik points nok til at sikre oprykningen til u15 M.

 

Capture

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg