Ansøg om refusion for individuelle turneringer

Refusion

Ønsker du at anmode om refusion for turneringsindskud, skal du udfylde formularen nedenfor og vedhæfte udgiftsbilag fra Badminton Danmark.

Det er nok at tage et skærmprint af e-mail ordrebekræftelsen og indsætte den/dem i et Word dokument.

Turneringsrefusion sker ud fra følgende vilkår:

  •  Garanteret 100 % refusion for den første turnering

Herefter kan du ansøge om refusion for yderligere 3 turneringer (4 ialt):

  • Refusion for deltagelse i én kategori udgør kr. 100
  • Refusion for deltagelse i 2 eller 3 kategorier udgør kr. 175.

Bemærk der ydes kun refusion for de turneringer, hvor spilleren reelt har deltaget.

Da USU er blevet tildelt en fast pulje til refusion, vil fordelingen af puljen i første omgang skulle dække gruppen af 100% refusioner for første turneringer.

Er det samlede refusionsbeløb til denne gruppe større end 20.000 kr vil der i stedet for en 100% refusion ske en forholdsmæssig reduktion af således at det samlede beløb bliver 20.000 kr.

Der vil i dette tilfælde ikke blive givet refusion til 3. – 4. turneringer.

En eventuel restpulje vil herefter blive fordelt lige, mellem dem som har spillet mere end én turnering i løbet af sæsonen. Det refunderede beløb vil derfor formentlig blive mindre end de ovenfor nævnte 100 kr og 175 kr pr. turnering.

Din anmodning om refusion af betalinger til turneringer i sæsonen 2014/2015, skal være modtaget af Hillerød Badmintonklub senest 1. juni 2015 klokken 12.00.

[formget formcode=’YOdy-129512/i’ autoresize=’true’ height=’1059′ tab=’page’]
Når jeg trykker på “send ansøgning” accepterer jeg følgende betingelser:

Jeg anmoder hermed om refusion for deltagelse i individuelle badmintonturneringer i sæsonen 2014/2015. Jeg bekræfter, at jeg har betalt for min deltagelse og at jeg ikke – for turneringerne i vedhæftede fil – har modtaget nogen som helst form for tilbagebetaling for tilmeldingerne hverken fra Badminton Danmark, turneringerne eller andre.

Hvis jeg modtager refusion af beløb, som jeg har fået helt eller delvist betalt tilbage fra Badminton Danmark, turneringerne eller andre, så forpligter jeg mig til straks at tilbagebetale det af Hillerød Badmintonklub modtagne beløb i sin helhed. 

Print Friendly, PDF & Email