Nyt senior spilleudvalg i HB

Så er det nye senior-spille-udvalg (SSU) i HB på plads.

– Det er glædeligt at vi har fået et bredt udvalg etableret med spillere på alle klubbens tre senior hold, samt tidligere spillere i klubben, udtaler Lars Østergaard, som blev udpeget som formand for det nye SSU på general-forsamlingen d. 27. oktober.

– Jeg er sikker på det nye SSU vil sikre den fortsatte udvikling i senior-afdelingen med et stærkt fokus på at få klubbens mange talentfulde ungdomsspillere integreret i truppen, når de er gamle/modne nok til at indgå i senior-regi, fortsætter Lars,

– Vi er kommet rigtigt godt fra start i denne sæson og klubbens førstehold ligger nummer 1 i deres pulje i 3. division. Træningerne er fyldt godt op og der er stor motivation og gejst i truppen. Jeg vil gerne takke Morten, Sophie og Kamilla for deres indsats i SSU igennem de sidste sæsoner, afslutter Lars.

Det nye SSU består af:

Lars Østergaard, formand

Andreas Petersen

Emil Poulsen

Jane Sander Ankjær Rasmussen

Kim Kjellberg

Mads Jørgensen

Mikael Vassing Rasmussen

I de kommende uger vil SSU fokusere på at få arbejdet i gruppen organiseret, opstille sportslige mål samt principperne for SSU. Der vil blive indkaldt til møder med trænerne og spillertruppen og arbejdet med at planlægge den kommende sæson vil også gå igang inden juleferien.

SSU kan indtil videre kontaktes på ssu-medlem@hb-badminton.dk.

På vegne af det nye SSU

Lars/Mikael

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg