Motionist

news-banner

Motionist badminton i Hillerød Badminton Klub – Sjovt, udfordrende og hyggeligt

Der bliver gjort rigtigt meget for at kræse for medlemmerne i Hillerød Badmintonklub (HB) og der bliver hygget på tværs af afdelinger, uanset alder (ung som ældre) – eller spille mæssige færdigheder (begynder eller elite). HB er et godt og hyggeligt sted at møde nye mennesker og få nye venner.

Fællestræning onsdag aften 19-22

Fællestræningen er et attraktivt tilbud til en bred skare af faste spillere samt en del nye spillere. Vi er lige under 80 spilleglade personer i alderen 17-69 fordelt over to spilletider onsdag aften nemlig kl. 19.00 og 20.30. Der sker ugentligt rotation blandt de opdelte puljer, så alle kommer til at møde hinanden. En række holdsættere sørger for at sammensætte de fremmødte spillerne, så alle får de bedst mulige kampe og rystes godt sammen i 3 kampe á 30 min.

Det er et godt mix, da de unge giver ekstra frisk blod til de ældre, som man til gengæld bestemt heller ikke skal kimse af. Det er her, vi finder de bedste kræfter og hvor rutinen og spilleegenskaberne er meget høje efter 50 års erfaring.

HB har rammerne for et socialt og hyggeligt liv i klubbens hyggelige café med en god og afslappet stemning. Så efter lidt godt badmintonspil på relativt højt niveau onsdag aften, afholdes en velfortjent 3. halvleg i Caféen bagefter. Selv om vi er 80 glade tosser, der løber rundt på banerne, er der altid plads til en til… så kom ned onsdag aften kl. 19 og prøv et par spilleaftener med os – det skal bestemt nok blive sjovt.

Om onsdagen er Amanda tilknyttet træningen og hun sørger for at sætte nogle gode og udfordrende runder:

Amanda Shahin

 

 

 

 

 

 

 

 

Turneringshold

Voksenafdelingen har, udover fællestræningen onsdag aften, også 12 turneringshold, heraf 8 Motionisthold (DGI) og 4 Veteranhold. (SBKr). Så der er rig mulighed for at få spillelysten styret og konkurrencegenet trimmet.

Kom og spil fredag aften 18-20

Du har også en opstartsmulighed for spil fredag aften kl. 18-20. Her møder man spontant op med en ven/ veninde/familie og spiller løs. Vi stiller ketchere/bolde til rådighed og du skal kun huske et par gummisko.

Betaling sker i caféen og det koster 50 kr. pr. person.

Tilmelding sker via klubmodul: Tilmeld

Spørgsmål kan sendes til: mail: vmsu-medlem@hb-badminton.dk[楽譜] ヴァイス/インタブラチュア?リュート《輸入リュート楽譜》【DM便送料無料】(Intabulatura Liuto)《輸入楽譜》
【Meyers’ Dynamic Radiology of the Abdomen: Normal and Pathologic Anatomy】
【業務用】ステンレス折り畳みカート ESW-K3 【 メーカー直送/代金引換決済不可 】
富士グローブ 皮手袋 豚皮甲メリヤス マジック付 EX-234 Lサイズ[5914] 1箱120双セット :FG0022
ミヤキ ランバーガード外部用 (色:チーク)18L
アコーデオンドア!トーソー アコーデオンドア クローザ エクセル TD-5059/TD-5060 グレーベル・フリージェ
【メーカー産地直送】大輪胡蝶蘭5本立ち (お名入れ/木札) ピンク [1]【代引不可】【楽ギフ_
NPK ニューケレン パイプ長さ500mm 30045 NNK-500
リビングこたつテーブル 本体 【長方形/幅120cm】 ナチュラル 『LINO』 木製 薄型ヒーター 継ぎ足付き 【代引不可】
610ベンチ型 カムシェルビングセット 61×122×H214cm 4段

Print Friendly, PDF & Email