Malou Pedersen fra HB sejrede med U11 kredsholdet i Middelfart

Den traditionsrige kredsmatch for U11 blev afviklet i Middelfart i den forgangne weekend (4-6 november 2016).

 – Jeg har været i Strib og spille kredsmatch sidste weekend, fortæller Malou Pedersen, og jeg spillede 6 kampe og vandt alle mine kampe for Sjælland. Det var en sjov tur med masser af gode kampe og mange nye venner fra de andre kredse. Vi spillede kort sammen, lavede fælles træning og opvarmning. Kasper Simonsen (tidligere HB træner) sørgede for at alle kredse deltog og hyggede sig sammen.

Jørgen Færch, fra Middelfart Badminton Klub, fortæller om turneringen:

– Den traditionsrige kredsmatch for U11 blev afviklet i Middelfart i den forgangne weekend. Arrangementet blev som sædvanlig en god oplevelse for både spillere og ledere, fortæller han.

Fredagen startede med en social aktivitet for alle deltagerne i Bowlingcenteret. Lørdag startede alle holdkampene imellem de deltagene kredse – Midtjylland, Sjælland, Købehavn og Fyn. Efter alle havde mødt alle var der lignet op til Finalen søndag og kampen om 3. pladsen. Kampen om 3. pladsen stod imellem Fyn og København, hvor Fyn trak sig sejrrigt ud af kampen med en 5-4 sejr.

Kampen om den store pokal stod imellem Sjælland og Midtjylland. Det blev Sjælland der løb med pokalen med en flot 6-3 sejr – Stort tillykke til Sjælland.

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg