Klubliv Danmark – Støt HB uden det koster dig en krone

Sa_er_vi_medlem_efter_sport_v02

Tænk hvis du kunne støtte aktiviteterne i Hillerød Badminton Klub uden, det kostede dig en krone ?

Det kan du nu. Hillerød Badminton Klub er nemlig blevet en del af KlubLiv Danmark, som er en ny sponsormodel udviklet af DGI. Modellen bygger på, at medlemmerne af KlubLiv Danmark – det vil sige dig – optjener MikroSponsorater til klubben, hver gang de bruger Dankort i en butik, der er KlubLiv Sponsor.

HVAD ER ET MIKROSPONSORAT?

Støtten kaldes for MikroSponsorater. Det fungerer på den måde, at butikker og andre erhvervsdrivende, der har meldt sig som KlubLiv Sponsorer, giver en procentdel af dine køb som KlubLiv Medlem. Det er butikken der betaler, men dig som vælger hvilken klub som skal modtage støtten. Og vi vil selvfølgelig gerne have, at du vælger netop Hillerød Badminton Klub som modtager af den de MikroSponsorater du optjener.

HVAD KOSTER DET MIG?

Med KlubLiv Danmark optjener du støtte til klubben, du selv vælger, hver gang du bruger dit Dankort. Og det koster dig ikke en krone. Løsningen er udviklet af DGI og kører via Nets, som blandt andet håndterer Dankortet. Derfor er dit Dankort også dit medlemskort. Når du bruger dit Dankort i en butik, der er Klubliv Sponsor, optjener du MikroSponsorater til klubben – nemmere kan det ikke være.

HVOR LÆNGE ER JEG BUNDET?

Det er gratis for dig at blive og være medlem af KlubLiv Danmark. Der er ingen forpligtelser og du kan selvfølgelig også altid melde dig helt ud. Du styrer det hele selv via din profil på klublivdanmark.dk.

Derfor vil vi gerne opfordre dig til at tilmelde dig KlubLiv Danmark i dag.

Så støtter du allerede næste gang, du bruger dit Dankort.

Optjen mikrosponsorater til HB

Print Friendly, PDF & Email