Skaf et nyt medlem til HB og få en flot Yonex præmie!

sponsor_logo_yonex_448

 

Tegn et nyt medlem eller en ny medlems aktivitet og få en flot YONEX belønning.

Skaffer du et nyt medlem eller en ny medlems aktivitet bliver du belønnet med nedenstående præmie(r) pr. medlems aktivitet:

1 stk = YONEX Polo shirt

2 stk = YONEX Rygsæk

3 stk = YONEX Dragt

4 stk = YONEX Ketcher bag efter eget valg

5 stk = YONEX Ketcher efter eget valg

Man siger at “der altid er plads til en til”. Det gælder også hos os. Både på træninger og ved udlejning af baner er der muligheder for alle interesserede!

Vi har plads til flere og HB har brug for et solidt økonomisk grundlag for alle vores aktiviteter.
Bestyrelsen har derfor vedtaget at igangsætte en hvervekampagne, og i den sammenhæng vil vi opfordre alle medlemmer til at kaste jer ud i at skaffe nye medlemmer eller få nuværende medlemmer til at melde sig til flere træninger og baner. Til det brug har vi fået fremstillet nogle foldere til henholdsvis børn + unge samt voksne ( se vedhæftede ), der er lagt frem på disken i cafeen, og som indeholder oplysninger om mulighederne og kontaktpersoner.

For at gøre det mere spændende har vi med hjælp fra vores hovedsponsor YONEX udlovet præmier for hvert tegnet medlem eller ny aktivitet.

Men husk at vedkommende ved tilmeldingen skal anføre navnet ( kun en person ) på det medlem der har tegnet den tilmeldte og det kan gøres nemt og hurtigt i formularen nedenfor:

HENT KAMPAGNE FOLDER

UNGDOMS FOLDER

VOKSEN FOLDER

[formget formcode=’IdE1-98459/i’ autoresize=’true’ height=’719′ tab=’page’]

Print Friendly, PDF & Email