Imponerende weekend hvor HB dominerede i både øst og vest

Endnu engang har Hillerøds aktive ungdomsspillere markeret sig til turneringerne rundt omkring i Danmark og igen blev det til en både guld, sølv og bronze medaljer.

Alene i Frederiksværk havde Hillerød 28 deltagere med i de forskellige rækker, så det er imponerende at opleve den flotte opbakning, af især forældrene, som aktivt prioriterer at sende børnene afsted.

Derfor kom der også til at stå en masse dygtige HB spillere på præmiepodierne.

Her er de tilbagemeldinger som er kommet på http://hb-badminton.dk/indberet-resultater :

I Frederiksværk i U11C HD finalen skulle Linus Albrektsen lige i gang efter et slag på albuen fra semifinalen, hvor han i et af hans mange heroiske forsøg på at nå en svær bold gled ind i en stolpe.Derfor kom de ikke rigtig i gang i første sæt. I andet sæt derimod, førte de store dele af kampen med flot spil, mistede momentum, så de kom bagud 17-20, men kæmpede sig flot tilbage til 20-20. Desværre endte kampen 23-21 til modstanderne, men en flot 2 plads blev det til.

I 11A rækken blev det en dramatisk DS finale, hvor Vera Tanghøj og Filippa Kjær Kjellberg fra Hillerød skulle møde hinanden. Kampen endte med cifrene 21/16,20/22,23/21 til Vera efter flot fight af dem begge:

veraogfilippa

U13A “amok” i Slagelse!

Mingus Hellström og Lauritz Wulfsberg havde i denne weekend sat kursen mod Slagelse til deres allerførste U13A turnering sammen.

Singlerne var hurtigt overstået for begge, dog lykkedes det Lauritz at vinde en enkelt kamp i puljen og tabe tæt til Tobias fra Roskilde, som senere kom i Semifinalen.

Mingus mødte den topseedede og selv om han gik til den, var der ikke meget at komme efter. Kampene startede kl. 9 og når man ikke er morgenmenneske bliver det aldrig helt godt at køre fra Hillerød 7.15 :o)

I Herredouble var drengene så uheldige igen at støde ind i det topseedede par, men Mingus var vågnet nu og Lauritz med vanlig fighterinstinkt ville det anderledes, så de topseedede blev overraskende sendt hjem med 19-21 / 21-15 / 21-17.

Så kørte man da lige til Slagelse igen søndag… men det var hele turen værd, semi blev vundet med 21-10 /21-18 og finalen i overlegen stil med 21-12/21-12.

Turen hjem var bestemt god og glæden ved at mærke at man godt kan være med i den nye række er stor. Nu glæder de sig til at give den en skalle på hjemmebane i næste weekend, sammen med resten at U13 A og M spillerne fra HB.

U15 leverede varen!

Det er super hyggeligt, når vi er så mange Hillerødder samme sted. Man får talt med børn og forældre, som man ikke taler med til dagligt, og det er altid sjovt at se og heppe på en Hillerød spiller. Dejligt at se, at børnene hjælper hinanden og at snakken går livligt bland dem :o). Tusind tak til Abel, der havde en travl dag med coachning i meget fin stil.

Kasper spillede sig til tops i HS U15 B efter en meget tæt kamp mod Oskar Fabricius Karlsson, Valby BC. Drengene spillede 3 sæt og heldigvis holdt Kasper hovedet koldt til sidst og vandt kampen.

Os der sad og så de kampe, Christoffer og Kasper spillede i søndag, var i tvivl om det var de samme drenge, der spillede alle kampe. Efter at have spillet noget af det ringeste vi nogensinde har set drengene spille, tog de sig sammen og vandt en super flot spillet finale over Malte Hvid Ribergaard, Gladsaxe-Søborg og Oskar Fabricius Karlsson, Valby BC.

Efter en utrolig koncentreret og velspillet kamp vandt Emilie og Christoffer guld i MD i U15 B over Magnus Warming Petersen og Salisa Nielsen fra Hvidovre.

chris

chris-og-kasper

Her er en samlet oversigt over alle resultaterne:

U11

05-11-2016 Filippa Kjær Kjellberg Nr. 2 i U11 A DS Frederiksværk
Linus Albrektsen Nr. 2 i U11 C HD Frederiksværk sammen med Sebastian Geisshirt- Rasmussen, Stenløse
Silje Storgaard Høyer Nielsen Nr. 2 i U11 B DS Frederiksværk
Tobias Karmann Larsen Vinder af U11 A HS Frederiksværk
Vera Sølby Tanghøj Vinder af U11 A DS Frederiksværk

U13

05-11-2016 Albert Thorndahl Balieu Vinder af U13 D HD Frederiksværk sammen med Valdemar Lading
Jasmin Nielsen Nr. 2 i U13 M MD ØBG Silkeborg sammen med Nicolai Nyvang , Lillerød
Lauritz Wulffsberg Vinder af U13 A HD Slagelse sammen med Mingus Frederik Hellström
Mingus Frederik Hellström Vinder af U13 A HD Slagelse sammen med Lauritz Wulffsberg
Valdemar Lading Vinder af U13 D HD Frederiksværk sammen med Albert Thorndahl Balieu
William Truelsen Falk Vinder af U13 C HD Frederiksværk sammen med Alexander Søndergaard Hearn, Lyngby

Christoffer Clausen vinder 15 B MD Frederiksværk sammen med Emilie Falcke Wedege

U15

05-11-2016 Christoffer Clausen Vinder af U15 B HD Frederiksværk sammen med Kasper Kjær Andersen
Christoffer Clausen Vinder af U15 B MD Frederiksværk sammen med Emilie Falcke Wedege
Emilie Falcke Wedege Vinder af U15 B MD Frederiksværk sammen med Christoffer Clausen
Emilie Falcke Wedege Nr. 2 i U15 B DS Frederiksværk
Kasper Kjær Andersen Vinder af U15 B HS Frederiksværk
Kasper Kjær Andersen Vinder af U15 B HD Frederiksværk sammen med Christoffer Clausen
Niclas Westberg Nr. 2 i U15 M MD Badminton Roskilde sammen med Sofie Rehn, Farum
Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg