Hillerød forlænger aftale med klubbens kinesiske toptræner Zheng Yu Zhu

Hillerød Badmintonklub har forlænget samarbejdet med klubbens kinesiske toptræner Zheng Yu Zhu i yderligere 3 år.

Med aftalen sikrer Hillerød Badmintonklub et yderst kompetent trænerteam i ungdomsafdelingen, med duoen Zheng Yu Zhu og den nyansatte sportschef Thomas Laybourn, som skal arbejde tæt sammen med senior cheftræner, Jakob Kyndesen.

– Zheng Yu Zhu har haft en yderst vigtig rolle, når man kikker på ungdomsspillernes udvikling og uden hans indsats, ville vi ikke se det samme høje niveau blandt spillerne i dag. Det er noget der gradvist er bygget op over en 5-6 årig periode, forklarer formand Lars Østergaard

-Så jeg er selvfølgelig yderst tilfreds med at vi har forlænget aftalen med Zhu i yderligere 3 år, udtaler en glad Lars Østergaard.

Zheng Yu Zhu, eller bare “Zhu” i daglig tale, var stærkt medvirkende til at Hillerød Badmintonklub blev kåret som “Årets Ungdomsklub” i 2016.

Det er Zhu´s intensive arbejde og store engagement, samt indvielsen i både danske og kinesiske træningsprincipper, som har betydet en stor forskel for udvikling af spillerne.

Endvidere har Zhu været afgørende for at forårets træningsophold i Kina, blev en realitet. Ved hjælp af hans kontakter, blev turen en helt unik oplevelse, som deltagerne aldrig glemmer. 

Forlængelsen betyder at Hillerød Badmintonkub også fremadrettet, har mulighed for at tilbyde ugentlige specialtræninger til de spillere, som både ønsker og har potentiale til at udvikle deres badmintonspil endnu mere.

-Netop det at kunne tilbyde teknisk og taktisk træning på så højt niveau er unikt og tilføjer masser af kvalitet ind i træningsmiljøet, hvilket giver et vigtigt springbræt for vores langsigtede udviklingsarbejde, afslutter Lars Østergaard.

 

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg