Hillerød Badmintonklub kåret til Årets Ungdomsklub 2016

Hillerød Badminton Klub blev søndag den 17. april kåret til Årets Ungdomsklub 2016 ved DMU 2016 i Grindsted.

Hillerød Badminton Klub startede i 2014 “Projekt 2022”, som siden har givet klubben en imponerende medlemstilvækst på 20 procent.

Klubben har målrettet satset på talentudvikling som er foregået i samarbejde med SFO’er, børnehaver og skoler i området og det har været medvirkende til at klubben har kunne tiltrække helt nye badmintonspillere.

Konkret har klubben markant øget sit fokus på at tilknytte de dygtigste trænere, samarbejde tættere med SFO´er, børnehaver samt øge de sociale.

– Det betyder selvfølgelig rigtig meget for os at vinde prisen. Det betyder, at alle de frivillige, der gør en indsats, får at se, at det vi gør i fællesskab, er det rigtige. Vi har taget nogle gode valg, og det er vi glade og stolte over, siger Christian Hellström.

Klubben var i weekenden repræsenteret af 45 børn og 15 voksne ved DMU og det siger lidt om den klubfølelse, vi har fået skabt.

– Hillerøds ungdomsafdeling har aldrig været så stor, og vi har lige vundet DM og Sjællandsmesterskaberne i U13-rækken, siger Christian Hellström.

Med prisen fulgte en check på 5000 kr.

– Pengene skal helt sikkert gå til ungdommen. Måske bruger vi dem på at gøre afslutningsfesten eller opstarten lidt sjovere for børnene, afslutter han.

pris

Zhu pris

IMG_7413_1

IMG_7411

IMG_7415


Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg