HB1 sejrede i Charlottenlund

HB1 spillede lørdag i Charlottenlund i deres helt nyopførte badminton hal.

Hallen i Charlottenlund er opført fuldstændig som den gamle hal, der brændte for 2 år siden. Fantastisk hal at spille i, med trægulv og super lyd, som man kan høre sine slag i, lækre omklædningsrum med sauna.

1 runde: Jon Bart var indkaldt, da Nikolaj desværre var blevet syg. Jon var brænd varm, efter tirsdagens 2 sejre på HB2 (hvem siger at man behøver at træne, i hvert fald ikke Jon!).

Pernille og Jon vandt en sikket 2 MD, ligesom Jenner og Haarkjær i 1 MD. Sanne spillede i 1 DS en god kamp og fik heldigvis lukket kampen i 2 sæt. I 2 DS blev Amanda desværre skadet i ryggen, og kunne ikke stille så meget op og tabte desværre.

Derfor var stillingen efter 1 runde 3-1 til HB

2 runde: Peter Rasmussen skulle lige ha varmet kroppen op i 1 HS og da kroppen var varm, så fik modstanderen ikke mange point efterfølgende. Emil Poulsen i 2 HS kom ud af startehullet, som trold af en æske og vandt 1 sæt med 21-5. I 2 sæt var modstanderen vågnet og det blev en mere tæt affære, Emil holdte dog hovedet koldt og lukkede kampen med 21-17 i 2 sæt. Simon Sørensen skulle spille sin første holdkamp, med hans nye titel som “DADDY Sørensen”.

Det var ikke til at se, at familieforøgelsen havde sat sit spor på Sørensens spil, han spillede en kontrolleret kamp og vandt i 2 sæt. I 4 HS var det en lidt små syg Mads Jørgensen der gik på banen, imod den 47 årige tidligere top spiller Thomas Madsen. Det blev en lang sejtrækker af en HS, hvor der blev spillet med musklerne både på kroppen og i munden. Mads Jørgensen havde mest luft i tanken, og kunne efter en meget lang kamp, lukke 3 sæt med 21-12.

Stillingen efter 2 runde 7-1 til HB

3 runde: I 2 DD med Pernille og Sanne kørte det ikke rigtigt for de 2 piger og de tabte derfor klart i 2 sæt. I 1 DD med Amanda og Haarkjær, var udfordringen at få gang i Amanda´s ryg,

1 sæt blev brugt på at dette, og blev tabt 18-21. 2 sæt var pigerne lidt mere tændte og mobile og blev vundet 21-15. I 3 sæt var Amanda og Line Haarkjær bagud hele i sættet, men med fight, vilje og et par ”koslik” kom sejren i hus med 24-22. Stillingen efter 3 runde 8-2 til HB.

I 1 HD vist Jon igen sin styrke og sammen med Jenner vandt de sikket i 2 sæt. Emil og Peter i 2 HD, var for første gang i denne sæson lidt presset i deres HD. De fandt dog taktikken og vandt med 21-16 i 3 sæt. 3 HD med Sørensen og Jørgensen, var samspillet ikke optimalt, og de tabte desværre i 2 sæt. Stillingen efter 4 runde 10-3 til HB.

Alt i alt en god solid holdpræsentation, fidusen gik til Team ”Koslik” Amanda og Haarkjær.

/Referat Line Haarkjær

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg