HB forlænger med YONEX

Hillerød Badmintonklub har netop underskrevet en aftale med YONEX for de næste fire år.

Aftalen er en forlængelse af den nuværende aftale om indkøb af bolde og udstyr til klubben.

“Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med YONEX igennem de sidste fire år og har derfor valgt at fortsætte med en værdsat samarbejdspartner” udtaler Lars Østergaard.

“YONEX har ydet stor støtte til klubbens udvikling og talentarbejde både via udstyr, men også via arrangementer som besøget af Viktor Axelsen i 2016“.

I den nye aftale er der lagt yderligere vægt på udvikling og YONEX støtter direkte vores skolesamarbejde med Hillerød Kommune med udstyrspakker med ketchere, bolde og net. Udstyr der nu kommer Hillerøds skoler til gode.

“Vi har haft et godt samarbejde med Hillerød igennem de sidste 4 år og glæder os til de næste fire” siger Peter Espersen fra YONEX. “Hillerød er en dominerende klub i ungdomsrækkerne og har haft en fantastisk udvikling, som nu også smitter af i senior-rækkerne. Vi er glade for at kunne levere vores bolde og udstyr samt støtte op om klubbens udvikling” slutter Peter.

I forbindelse med underskrivelse af aftalen er der valgt nyt klubtøj til de kommende to sæsoner. I kan se et uddrag af tøjet på vedlagte billeder. Det kommer til salg i august 2018. Den fulde kollektion fra YONEX kan ses her.

/Bestyrelsen

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg