Hattrick til Vanessa i Nørre Aaby

Fire af vores dygtige U13 spillere deltog i påskestævnet i Nørre Aaby. De dominerede stævnet med mange flotte resultater.

Først vandt søskende-parret Vanessa og David Rasmussen U13 Mesterrækken i mix double efter overbevisende spil i de to indledende kampe samt i finalen, som blev vundet over Miriam Højriis og Rasmus Lauenborg fra Silkeborg og Hinnerup med 21-17 og 21-14.

Derefter opnåede Tobias Dahl Folkmann og Isabell Christensen begge sølv i U13M singlerne efter flere flotte sejre i de indledende kampe.

Vanessa vandt U13A rækken i dame single efter tre sejre i en pulje med fire deltagere. Det blev til flere hårde og tætte kampe før Vanessa kunne trække sig sejrrigt tilbage.

David og Tobias table i semi-finalen i U13M herredouble med 23-21 i 3. sæt efter en meget spændende kamp.

Endeligt vandt Isabell og Vanessa dame-doublen i U13 Mesterrækken efter fin-tælling. Der var tre deltagende par som alle vandt en kamp i puljen, men Isabell og Vanessa vandt samlet med en bedre sæt score.

Dermed kunne Vanessa fuldende et hattrick med sejre i alle tre kategorier. To af dem i Mesterrækken og en i A-rækken. Vanessa kunne still op i A-rækken i single, da hun ved tilmelding stadigvæk var A-række spiller.

Alt i alt fantastisk resultater for de fire HB spillere, som alle er nyoprykkede i Mesterrækken. USU ønsker tillykke.

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg