Guld, sølv og bronze til HB i Skibby og Roskilde

HB var stærkt repræsenteret ved weekendens turneringer i Skibby og Roskilde og leverede flere imponerende resultater.

I U9 blev Filippa Kjær Kjellberg en flot nummer 2 i damesingle.

I U11C vandt Jasmin Nielsen damedouble med Julia Ringe fra Slangerup efter en meget spændende finale. Jasmin blev desuden en flot nummer 3 i damesingle.

Nicolaj Millum leverede en god indsats i U11D og blev nummer to. Nicolaj var kun to point fra sejren, men tabte desværre den sidste kamp i tre sæt.

Tre af vores seje U13C piger stillede til start og de tog alle medaljer med hjem til Hillerød. I dame-double vandt Vanessa Rasmussen og Marie Thomsen efter en spændende finale over Emilie Falcke Wedege og hendes makker fra Taastrup. I damesingle vandt vi både guld, sølv og bronze. Vanessa fik guld, Emilie fik sølv og Marie fik en bronze plads efter en lang række gode kampe, hvor de alle kæmpede flot.

Endeligt stillede Rebecca Hjermind Millum op i U15C og kæmpede sige til en flot 3. plads.

Hillerød Badmintonklub er efterhånden så synlig ved regionens stævner både med hensyn til det iøjefaldende klubtøj og de fremragende resultater vores spillere leverer. Specielt pigerne rykker meget fremad her i starten af sæsonen og det bliver spændende at følge deres udvikling.

Flotte resultater i Roskilde

Der blev også gået til “stålet” i Roskilde, som afholdte deres åbne turnering denne weekend.

I U11A rækken var Hillerød igen godt repræsenteret af Alexander Ringbæk og Lukas Rathsach Lang.

Til denne turnering havde Lukas Rathsach Lang valgt udelukkede at fokusere på single, efter mange hårde turneringer i efteråret og problemer med knæet. Disse sparede kræfter skulle det vise sig at der blev hårdt brug for i finalen, hvor han skulle møde nummer 1 på ranglisten, Jonathan Melgaard fra Solrød.

Den samme Jonathan mødte Alexander Ringbæk i semifinalen, hvor der var kamp til stregen fra begge parter. Desværre taber Alexander med cifrene 23/21,21/15 efter en meget flot og velspillet kamp.

Lukas Rathsach Lang var derfor meget opsat på at få skovlen under Jonathan Melgaard i finalen. I første sæt spiller Lukas med gejst og stort overskud og vinder 21/18. I andet sæt følges drengene meget tæt og efter flere matchbolde til Lukas med dertil mulighed for at lukke kampen, kommer Jonathan alligevel tilbage og vinder sættet 25/23. Desværre var der ikke mere at “skyde med” for Lukas og han taber 3 sæt 21/14. Et ærgeligt nederlag, men dog en 2 plads og vi kan kun glæde os over at Hillerød i øjeblikket har to U11A drenge, som blander sig helt i toppen.

I herredouble spillede Alexander Ringbæk sammen med Frederik Soelberg fra Greve. I finalen mødte de Julius Damgaard Festersen fra Værløse Jakob Buus Nyeng fra Gladsaxe-Søborg. Det blev til en meget tæt herredouble hvor Alexander og Frederik desværre knebent taber med 21/18,19/21,21/17

I Roskilde blev der også spillet U13B hvor Hillerød stillede op med Chrisoffer Clausen og Isabell Christensen i mixdouble. Her lykkedes det Hillerød at vinde finalekampen 21/9 – 24/22.

Vi ønsker alle spillerne tillykke med de mange flotte resultater.

Allerede i dag (mandag red.) er der igen badminton på programmet, da der afholdes træningslejr i Hillerød og i Lillerød og i morgen tirsdag tager flere Hillerød spillere til Odense for at spille “Yonex Denmark Junior”.

IMG_1077

 

foto

IMG_1081

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg