Fremragende resultater i weekenden – Flotte sejre og flere oprykninger

Weekenden har igen stået på stor turneringsaktivitet og det er blevet til en masse flotte resultater. Læs bare her!

U11 A

Til turneringen i  Gladsaxe stillede Filippa Kjær Kjellberg op og blev nummmer 2 i damesingle og  sammen vandt Filippa og Vera Tanghøj i damedouble.

Filippa og makkeren Colin Brun Lilholm vandt mixfinalen over Vera og Tobias.

veraogfilippa

U11 B

Vi starter ud med et vaskeægte Hattrick til Luna Haakjær (øverste billede):

Lørdag den 26 november var Luna Haarkjær i Gladsaxe til U11B turnering. Efter en lidt spillemnæssigt nedgang den sidste måned, var det en fokuseret Luna, der gik på banen til hendes 1 kamp. 4 timer senere var der 3 finaler pladser hjemme, og de sjove kamp skulle til at begynde.

Første finale var i double med Lunas faste makker Kathrine fra Værløse. Efter et tæt 1. sæt der blev vundet med 25-23, var taktikken fundet og 2. sæt blev fundet sikkert med 21-8. Den anden finale var single imod den meget talentfulde Victoria Haurholm-Rasmussen fra Badminton Roskilde. Luna var dog klar fra start og Victoria blev ikke levnet mange chancer så kampen blev vundet med 21-15 / 21-9. Dagens sidste finale var i mix, hvor Vitus Molander Kragh, Farum og Luna vandt en tæt kamp med 22-20 / 21-18.

Dejligt at se, at Lunas arbejde med Zhu, nu ser ud til at bære frugt. Med de flotte resulter er Luna nu rykket op i U11A. Stort tillykke!

U11C

Mikkel Jensen og Linus Albreksen spillede i weekenden turnering i Charlottenlund i U11C. Linus havde allerede sikret sig oprykning til B-rækken, så denne gang skulle Mikkel forsøge at følge trop. Efter en semifinale præget lidt af nervøsitet, spillede drengene en flot finale og vandt deres 3. turnering i træk. Hermed var der mere end rigeligt med point nok til Mikkel til at følge med Linus op i U11B.

unnamed

U13B

Calina Jensen spillede i weekenden turnering i Hørsholm. Efter en meget velspillet men også meget tæt semifinale, ventede en finale mod en nyoprykket U13A pige. Calina kæmpede det bedste hun kunne, men måtte til sidst være meget tilfreds med en flot 2. plads i U13B.

unnamed-1

U13 M

Malou Pedersen spillede sig helt til tops i U13 mester række turnering i Holte, i både single og double.

I semifinalen i single, slog hun hendes double makker Naja Abildgård fra Roskilde. I finalen vandt Malou over Sophie Skou fra Holte med cifrene 21-15 / 21-12 og double vandt Malou og Naja finalen over Jasmin Nielsen fra HB og Sophie fra Holte 21-15 / 18-21 / 21-17.

malou

Jasmin Nielsen fik sikret sig de sidste point for oprykning til U13E. Hun havde lidt sommerfugle i maven, men fik kæmpet sig til en 1. plads i MD, 2. plads i DD og en 3. plads i DS.

Stort tillykke med oprykningen til Jasmin!

jasmin

 U13 E

I weekenden blev der afholdt U13 Mini Grand Prix turnering i Solrød Strand, hvor de otte højst rangerede elitespillere, i henholdsvis herre og damesingle rækkerne, dystede imod hinanden.

Sideløbende er der også almindelige E-række turnering.

Udvælgelsen af spillerne til Grand Prix bliver foretaget af Badminton Danmark og her var Hillerøds Sofie Karmann og Lukas Rathsach Lang udtaget.

Det blev en rigtig god turnering, hvor de begge spillede op til noget af deres bedste hidtil. Det lykkedes således Sofie Karmann af komme frem til finalen, efter nogle flotte sejre i puljekampene, men måtte se sig slået af en stærkt spillende Norah Jeppesen. Kampen endte med cifrene 21/14 – 21/15. Sofie og Norah spillede sammen i damedouble, hvor de fik en flot 3 plads sammen.

I Grand Prix turneringen i herresingle lykkedes det Lukas Rathsach Lang at opnå en 3. plads i herresingle, hvor han undervejs besejrede Englands bedste U13 herresinge Charlie Castle med cifrene 21/12 – 21/15, efter flot spil. I semifinalen om søndagen mødte Lukas den, efterhånden lidt onde ånd, Christian Faust kjær, hvor han desværre aldrig nåede helt samme niveau som om lørdagen. I herredouble blev det ligeledes til en 3 plads sammen med hans makker Jonathan Meldgaard  fra Solrød Strand.

lukas

U15 A

I weekenden har der været afholdt U15A turnering i HB.

Det blev en stor success for Laura Nørregaard og Tanya Karmann Larsen som vandt damedouble rækken. Efter 2 tætte indledende kampe var det tid til finalen mod Caroline Bitz, Solrød Strand og Natalie Sprunk-Jansen, Holte. Finalen blev en velspillet affære med mange mange gode dueller og Hillerød pigerne endte med at vinde 21/14,16/21,21/14.

Sejren blev ikke mindre flot, da begge modstandere allerede var rykket op i M-rækken.

karmann

U15 M

Weekenden bød på mange flotte kampe i Værløse for U15M.

Andreas Lang Hansen spillede en flot kamp i single i kvartfinalen, men måtte desværre se sig slået efter tre gode sæt. I herredouble nåede Andreas og makker Frederik Strange til semifinalen – specielt andet sæt blev tæt (21-15, 21-19). Niclas Vesterberg og makkeren Sofie Rehn nåede igen langt i mix´en. Finalen var velspillet over tre gode sæt, men desværre vandt Laura Førby og Kristian Weber.

Isabell klarede sig lige gennem de indledende kampe, og fik efter flere gode sæt, bl.a. mod Signe Ravn (26-24, 21-16) kæmpet sig frem til finalen, hvor Laura Førby stod på den anden side af nettet.

Kampens resultat blev 22-24, 21-13, 21-16 til Isabell, så en rigtig god weekend i Værløse hvor Isabell løb med sejren for anden gang!

isa

U11

26-11-2016 Filippa Kjær Kjellberg Vinder af U11 A DD Gladsaxe-Søb. sammen med Vera Sølby Tanghøj
Filippa Kjær Kjellberg Nr. 2 i U11 A DS Gladsaxe-Søb.
Filippa Kjær Kjellberg Vinder af U11 A MD Gladsaxe-Søb. sammen med Colin Brun Lillholm, Lillerød
Linus Albrektsen Nr. 2 i U11 C HS Charlottenlund
Linus Albrektsen Vinder af U11 C HD Charlottenlund sammen med Mikkel Jensen
Luna Haarkjær Vinder af U11 B DD Gladsaxe-Søb. sammen med Katrine Kjølby Hansen, Værløse
Luna Haarkjær Vinder af U11 B MD Gladsaxe-Søb. sammen med Vitus Molander Kragh, Farum
Luna Haarkjær Vinder af U11 B DS Gladsaxe-Søb.
Mikkel Jensen Vinder af U11 C HD Charlottenlund sammen med Linus Albrektsen
Simon Rasmussen Nr. 3 i U11 C HS Charlottenlund
Vera Sølby Tanghøj Vinder af U11 A DD Gladsaxe-Søb. sammen med Filippa Kjær Kjellberg

U13 (mini Grand prix single er ikke med, da den ikke er pointgivende) 

26-11-2016 Calina Jensen Nr. 2 i U13 B DS Hørsholm
Jasmin Nielsen Nr. 2 i U13 M DD Holte sammen med Sophie Skou-Larsen, Holte
Jasmin Nielsen Nr. 3 i U13 M DS Holte
Jasmin Nielsen Vinder af U13 M MD Holte sammen med Nicolai Nyvang , Lillerød
Lukas Rathsach Lang Nr. 3 i U13 E HD Solrød Strand sammen med Jonathan Melgaard, Solrød Strand
Malou Pedersen Vinder af U13 M DD Holte sammen med Naja Abildgaard, Badminton Roskilde
Malou Pedersen Vinder af U13 M DS Holte
Sofie Karmann Nr. 3 i U13 E DD Solrød Strand sammen med Norah Jeppesen, Farum

U15

26-11-2016 Andreas Lang-Hansen Nr. 3 i U15 M HD Værløse sammen med Frederik Stange, KBK Kbh.
Frederick Skjold Andersen Nr. 2 i U15 D HS Helsinge
Isabell Christensen Vinder af U15 M DS Værløse
Laura Nørregaard Vinder af U15 A DD Hillerød sammen med Tanya Karmann Larsen
Niclas Westberg Nr. 2 i U15 M MD Værløse sammen med Sofie Rehn, Farum
Tanya Karmann Larsen
Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg