Flotte resultater ved Faxe Kondi Cup

HB havde hele 12 U11 og U13 ungdomsspillere på deltagerlisten ved årets Faxe Kondi Cup i Faxe.

Det var den tredje største trup ved stævnet. Det er meget positivt at vores unge spillere deltager så hyppigt ved diverse stævner, da det udvikler både deres spil og de sociale relationer – også på tværs af klubber.

Men Hillerød leverede også store resultater på banerne. Det blev til en meget flot 1. plads til Nikolas Dahl Folkmann i herresingle i U11D rækken efter flere hårde kampe. Storebror Tobias fik sammen med David Rasmussen deres første guldmedalje i U13A, da de vandt herredoublen.

Man kan se at de to drenge nu har øvet sammen igennem flere måneder og de spiller efterhånden en meget fin double. Isabell kæmpede hårdt i U13B rækken og fik en meget flot sølvmedalje i både single og i double sammen med Tanya Karmann Larsen.

Vanessa Rasmussen fik også sølv i U13C single efter at have slået Marie Thomsen i en hård og lige kamp i den indledende pulje. Natasha Haagensen fik en flot tredje plads i single. Emelie Falcke Wedege leverede også en god indsats og blev nummer to i sin pulje og table kun til den samlede vinder fra Charlottenlund.

Med 2. pladsen i single, og de gode resultater i sidste holdrunde, sikrede Vanessa sig en oprykning til U13B rækken

Vi ønsker spillerne et stort tillykke med de flotte resultater!

1. plads til Nikolas:

Folkman

 

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg