Flotte resultater i Herlufsholm – Andreas Lang Hansen ny U13 Elite!

Flere af Hillerød ungdomsspillere deltog i weekenden i den åbne U13M turnering i Herlufsholm.

Det blev en rigtig god turnering for HB, med mange flotte præstationer.

Med 261 point på U13M ranglisten, var Andreas Lang Hansen meget opsat på at gøre en god indsats, for at nå den magiske grænse på 325 point, hvilket ville sikre ham oprykning til  U13 Eliterækken og dermed sikret en plads som U15 Mesterrække spiller næste sæson.

Motivation skulle vise sig at bære frugt!

Turneringen startede allerede klokken 9.00 lørdag morgen i Herlufsholm, så spillerne var kommet tidligt i seng fredag aften, for at være klar. Der var kun fem mixpar med og derfor blev der spillet puljekampe, så alle skulle møde hinanden.

Det blev nogle meget intense kampe, som vidnede om et indbyrdes tæt niveau, men det lykkedes alligevel Andreas Lang Hansen og hans makker Laura Farver Sørensen fra Køge at spille sig ubesejret igennem turneringen og dermed en 1 plads. 

Undervejs blev det til en spændende kamp imod klubkammeraterne Lukas Rathsach Lang og Isabell Christensen, som endte med cifrene 19/21,21/18,21/18 til Andreas og Laura.

Isabell Christensen leverede super præstation i damesingle

I Isabells første puljekamp vinder hun over Sofie K. B. Jensen fra Køge med cifrene 21/17, 21/11 og stod herefter til at møde den nybagte U13 Elite spiller Celina Schøn Jensen fra Værløse.

Isabell kommer lidt skidt fra start og taber første sæt med 14/21, så der skulle graves dybt for at finde troen på et comeback. Men netop tro og vilje skulle vise sig at blive afgørende!

I andet sæt får Isabell godt styr på sit spil, hvor hun får presset Celina rundt på banen og efter en meget spændende afslutning på sættet, vinder Isabell 22/20. Isabell bliver ved med at holde troen og det taktiske moment i kampen og hun vinder 3 sæt med cifrene 21/15 og var dermed klar til finalen, efter en utrolig flot indsats.

DS finalen var også sat til om lørdagen og efter flere hårde mix kampe og damesingler, var der desværre ikke meget overskud tilbage til finalen, hvilket var en forudsætning for at vinde over – en i øjeblikket godt spillende, Signe Ravn fra Solrød.

Finalen ender 21/12, 21/15 til Signe, efter endnu en velspillet kamp, hvor Signe netop havde det mere overskud. En rigtig flot 2 plads til Isabell blev det til, hvilket er bemærkelsesværdigt, da hun rykkede op i U13M for kun 1 ½ måned siden.

Andreas Lang Hansen og Lukas Rathsach Lang ramlede sammen i HS semifinalen.

Det blev en også rigtig god turnering for både Andreas Lang Hansen og Lukas Rathsach Lang i herresingle, hvor de begge gik videre fra de indledende puljekampe til om søndagen.

I pulje 1 gik Andreas videre, uden at afgive sæt i alle 3 kampe og i pulje 2 lykkedes det Lukas at vinde over den ellers seedede Mikkel Vedersø Frandsen fra Greve, i en god 3 sæts kamp, med cifrene 21/9,18/21,21/12 .

Det blev derfor et rent Hillerød opgør søndag morgen, da vinderen af pulje 1 og 2 skulle møde hinanden.

Kampen endte med en sejr til Andreas med cifrene 21/16, 21/11 , hvor fysikken kom til at gøre en forskel under duellerne i kampen. Men det blev alligevel til en flot 3 plads til Lukas, som spillede sin chance og Andreas var videre i kampen, efter de vigtige ranglistepoint.

Andreas skulle møde Nikolai Sæthre Rasmussen fra Greve i finalen og han vidste på forhånd. at han skulle finde sit bedste spil frem. Selvom Andreas var meget motiveret og opsat, havde Nikolai en smule held med at vinde de afgørende dueller. Kampen ender med cifrene 21/18,21/17 til Nikolai og en flot 2 plads til Andreas.

Også en 2 plads til Andreas og Lukas i Herredouble

Det var første gang at Andreas og Lukas skulle spille sammen til en turneringen og det blev en succesfuld debut. Om lørdagen mødte de Hillerøds David Rasmussen og hans makker Sebastian Kramer fra KMB2010. Kampen blev en rigtig herrefight med mange intense dueller undervejs, som Andreas og Lukas vinder med cifrene 21/14,21/17.

Om søndagen skulle Lukas og Andreas møde Victor Nymand Wittrock, Jungshoved IF og Frederik Bromberg Petersen, Ringsted og de to Hillerød drengene leverede en rigtig god indsats og vinder kampen 21/17,21/14.

Finalekampen i HD blev en af de sidste kampe søndag eftermiddag og her blev Lukas og Andreas besejret med cifrene 21/15,21/15 af makkerparret Nikolai Sæthre Rasmussen, Greve og Sebastian Riggelsen, Hvidovre. Det blev dermed til en flot 2 plads i herredouble.

En meget lang, men rigtig god weekend i Herlufsholm blev det til og de tre flotte placeringer af Andreas Lang Hansen, betyder at han fik point nok og nu skal prøve kræfter i U13 E, hvor HB også har en anden talentfuld spiller rangeret, nemlig Alexander Pedersen.

Vi ønsker Andreas stort tillykke med oprykningen og godt gået af resten af HB spillerne.

USU

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg