Så blev holdturneringen skudt i gang med sejre og hygge!

Så blev årets ungdomshold turnering for alvor skudt i gang, og HB var med i 18 holdkampe hen over den netop overståede holdkamp weekend.

Runden bød på rigtig meget god badminton, gode holdindsatser, hygge og sammenhold – alt det, som vi gerne vil have ud af holdturneringen.

Så vi glæder os allerede til det går løs igen i midten af november.

Ud af de 18 holdkampe som der er indtastet resultater på, så trak HB sig ud med sejren i 14 af tilfældene – den ene holdkamp i U11Dx var lidt givet på forhånd, da vi havde HB på begge sider af nettet – men det er jo bare dejligt, at vi har så mange spillere i årgangen, at der har været mulighed for at stille med to hold.

Som noget nyt i år, så var USU med ude og hjælpe nogle af ”begynder”-holdene i gang således, at vores holdledere ikke stod helt alene med opgaven. Det fungerede rigtigt godt, og gav samtidig repræsentanterne fra USU mulighed for at se de nye hold i aktion.

Det var U11Dx, hvor vi jo havde to hold med, der lagde ud. Så efter de to hold havde spillet mod hinanden, så var det tid til at spillerne skulle møde Glumsø.

Første HB hold der skulle i ilden, bestod af Gustav Mohr, Hector Weirup Malten, Bertram Thorndahl Balieu og Sofie Brask Kristensen. Det viste sig hurtigt, at Hillerødspillerne var klar, og det blev til sejre i alle 4 singler., Gustav måtte dog ud i en hård 3-sætter, før sejren kom i hus. Derefter var det tid til doublerne, og her var Gustav igen med i en tæt kamp, denne gang sammen med Hector – og de to drenge måtte se sig besejret med cifrene 19-21 & 19-21.

Anden double blev vundet i sikker stil af Bertram og Sofie. Så samlet set en 5-1 sejr til Hillerød.

Det andet U11 Hold var nu klar til at møde Glumsø. HB stillede her med Josva Reffstrup Skov Nielsen, Lucas Winther Nielsen, Rosa Rasmussen, Anna Henriksen. I denne holdkamp lagde HB også hårdt ud og vandt de 3 første singler. I 4. single var Anna ude i en hård 3-sætter, men måtte til sidst se sig slået. Anna tog dog revanche i doublen, hvor hun sammen med Rosa tog en overbevisende sejr.

Drengene vandt også deres double, så det samlede resultat blev også her 5-1 til Hillerød.

I U13Dx række, stillede HB også med et hold bestående af Johannes Rønne Steffensen, Kasper Sommer, Andreas Martinsen, Frida Beicker Paulsen og Nora Thorndahl Balieu. For de fleste af spillerne var det første gang der skulle spilles holdkamp. Holdet skulle møde Fredensborg og Bjæverskov – første kamp var mod Fredensborg og de to hold stod godt til hinanden. Der var mange gode og tætte kampe, og i doublen med Johannes og Andreas måtte spillerne ud i 3 sæt, før der var en afgørelse. På trods af de gode og tætte kampe endte de alle med sejr til Hillerødspillerne – så første kamp blev 6-0.

Mod Bjæverskov skulle det blive noget sværere. I singlerne blev delt med to sejre til hvert hold og der var derfor spænding omkring resultatet, inden doublerne skulle sættes i gang. Her delte de to hold igen i porten og nu var stillingen i holdkampene derfor 3-3, hvilket betød, at der skulle spilles golden set. Golden set skal sammensættes af en spiller fra hver af de to doubler og fra HB’s side blev det Johannes og Nora, der fik opgaven med at spille dette afgørende set for holdkampens samlede resultat.

Det skulle vise sig at være en god konstellation, da sættet endte med 21-15 til HB, og dermed en 4-3 sejr i den samlede holdkamp.

Det er rigtigt dejligt at se så mange af vores spillere ude til holdkampene. så her er en opfordring til andre spillere, der ikke har meldt sig endnu, men som kunne have lyst til at være med – tag en snak med jeres træner. Så vil de undersøge, om vi har ledige pladser på nogle af holdene.

Tak for de flotte resultater og den store indsats fra både spillere, forældre og ikke mindst holdlederne.

USU

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg