Flotte HB placeringer ved “Badminton Stockholm Open 2014”

Flere af Hillerøds dygtige ungdomsspillere var til turnering i Stockholm i weekenden.

Som U11A spiller får man tilbudet om at blive en del af Badminton Sjællands U11 kreds. Kredsen samles flere gange i løbet af sæsonen til special træninger, hvor spillerne også får en masse gode og sjove badmintonoplevelser sammen, på tværs af alle klubberne.

Der bliver også arrangeret turneringer til udlandet og en af disse turneringer arrangeres som en fællesrejse til Täby i Stockholm, hvor fire HB spillere deltog sammen med 23 andre spillere fra Sjællands kredsen.

Det var Alexander Pedersen, Alexander Ringbæk, Sofie Karmann og Lukas Rathsach Lang fra Hillerød som deltog i år.

Badminton Stockholm Open (BSO) er en forholdsvis stor individuel turnering, med deltagelse af flere lande, herunder Finland, Estland, Sverige og Danmark, så det var spændende at dyste imod spillere fra andre lande.

Turneringen blev indledt med en landskamp fredag aften, med dertil tilhørende nationalsang, hvilket var en stor oplevelse for spillerne. Selve turneringen blev afviklet lørdag og søndag i hallerne omkring Stockholm.

Det blev til følgende flotte placeringer af Hillerød / Sjælland:

Det blev til en 1. plads i damedouble til Sofie Karmann og hendes makker fra Badminton Roskilde Amanda Abilgaard, efter at have vundet over Nirali PILLA  og Johanna SKOTT fra Sverige med cifrene 21/15 – 18 / 21 – 21 / 17.

IMG_2960

Det blev til en 1. plads i herredouble til Alexander Ringbæk og Lukas Rathsach Lang, efter at have vundet over André IRPOLA og Max PERSSON fra Sverige med cifrene 21/12 – 21 / 9.

IMG_2950

Det blev ligeledes til en 1. plads i mixdouble til Sofie Karmann og Lukas Rathsach Lang, efter at have vundet over Steven PäRNASALU fra Estland og Sarah ASFAR fra Finland med cifrene 21/18 – 21 / 18.

I herresingle U11 fik Alexander Ringbæk og Lukas Rathsach Lang begge en flot 3. plads.

 

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg