Dream Team Cup 2015

Taastrup Elite Badminton havde inviteret til Dream Team Cup 2015 mandag den 30 marts 2015.

 

Vi stillede med to hold i U13 rækken. USU havde til dette arrangement fundet en sponsor, GAVDI A/S, til de to hold, som dækkede omkostningerne til indskud og de meget iøjefaldende spilletrøjer til de to hold, som i dagens anledning var døbt GAVDI Cloud og GAVDI Technology.

De viste sig dog hurtigt at vi kun var foran på udstyr, da de to andre hold i stævnet udelukkende stillede med elite-række spillere. Det blev til store udfordringer til spillerne, som dog kæmpede bravt i alle kampe under parolen “Enten vinder jeg, ellers lærer jeg”.

GAVDI Cloud endte på 3. pladsen efter 4-1 nederlag mod Team KBK og Team Ulsing (Hvidovre) og en 5.0 sejr mod GAVDI Technology. GAVDI Technology tog 4. pladsen uden sejre.

Trods resultaterne var det opløftende at se stor gejst og motivation hos alle vores spillere, som i mange kampe spillede over evne og udfordrede elite-række spillerne med tætte kampe og enkelte sæt sejre. Alexander Pedersen vandt to flotte sejre i herresingle på GAVDI Cloud holdet mod Team KBK og Team Ulsing.

Hvad vi ikke vandt på banerne, vandt vi udenfor. Vores spillere var klart dominerende i hallen og et dejlig indslag, hvor det er tydeligt at vi i HB har fantastisk sociale relationer alle spillere imellem. De hyggede sig mellem kampene og bakkede hinanden op i de svære kampe.

USU vil gerne takke GAVDI, Badmintonshoppen og Yonex for støtten til arrangementet, samt en stor tak til spillerne, holdlederne Lars og Thue samt til de støttende forældre.

Om GAVDI:

GAVDI er en førende udbyder af specialiserede tjenester indenfor Human Capital Management, teknologi og løsninger til virksomheder, der bruger SAP som grundlaget for deres IT-strategi.

Vi bygger bro mellem mennesker og teknologi og leverer integrerede og innovative tjenester inden for virksomhedsrådgivning, system implementering og outsourcing.

Vores sammenhængende tjenester optimerer end-to-end værdikæden og skaber en klar sammenhæng mellem strategi, systemer, teknologiplatform og support-tjenester, hvilket er afgørende for at levere optimal værdi for virksomheden.

Se mere på vores hjemmeside: gavdi.com

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg