Fortjent DM hyldest til Alexander Ringbæk

En glad Alexander Ringbæk blev torsdag aften overrasket med tale, klapsalver og en gave fra Hillerød Badmintonklub

Det er bestemt ikke hver dag at Hillerød Badmintonklub får en Danmarksmester i ungdomsrækken, men det skete i søndags og det skulle selvfølgelig fejres.

Torsdag aften blev Alexander Ringbæk – i bedste surprise stil, hevet til side efter træning af klubbens USU Formand Christian Hellstrøm, som havde forberedt en lille tale med lykønskninger og en gave.

En imponerende finale sejr

Alexander Ringbæk vandt på overbevisende vis U13 DM finalen i Greve i herresingle med cifrene 21/9 – 21/6 over Nikolaj Søgaard Rasmussen fra Kolding BK

Det har været en helt forrygende sæson for Alexander, med mange topplaceringer ude til turneringerne og kronen på værket blev altså til ungdoms DM, hvor han kunne stille sig øverst på præmie podiet. 

Træner Zheng Yu Zhu, som også er på billedet, har sammen med Alexander investeret rigtig mange og intense træningstimer i hallen og det blev altså belønnet på flotteste vis i søndags.

Zheng Yu Zhu, som i daglig tale hedder Zhu, er fuldtidstræner i Hillerød Badmintonklub og har været det i mange sæsoner. Det er Zhu´s første ungdomsspiller, som han fører helt frem til et Damarksmesterskab og han leverede også vigtig støtte til Alexander ved finalen i søndags.

Den lille ceremoni blev afsluttet på bedste vis med fortjente klapsalver fra både klubkammerater og tilskuere og en tydelig glad Alexander.

Stort tillykke til Alexander med DM titlen!

 

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg