David ny U13 Mesterrækkespiller efter flotte resultater i Ishøj

David har igennem de sidste måneder leveret mange flotte resultater.

U13A stævnet i Ishøj var ingen undtagelse. David spillede sig efter mange gode kampe i tre finaler og havde dermed sikret nok ranglistepoint til en oprykning til U13 Mesterrækken.

I den første finale table Isabell Christensen og David til et par fra Værløse og Lyngby. Isabell og David havde fysikken imod sig og fandt aldrig den rigtige taktik mod det stærke par. Resultatet blev 15-21 11-21.

Dernæst skulle David spille finale i herresingle, men kræfterne rakte ikke til at hamle om med Robert Lennox-Hvenekilde fra Charlottenlund og David table i to sæt. Det gjorde tydeligvis en forskel at Robert kun spillede single ved dette stævne og David havde for mange kampe i kroppen.

Efter en kort pause og en müsli-bar var David klar til finalen i herredouble, hvor han spillede sammen med Phillip Olah fra Herlev mod Jacob Wichmann og Andreas Søegaard fra Hørsholm og Kirke-Hyllinge. David og Phillip spillede et fantastisk første sæt og vandt med 21-7. Ved stillingen 8-5 i andet sæt måtte modstanderne opgive med en skade.

Isabell havde også spillet sig i finalen i damedouble sammen med Alberte Tanghøj fra Slangerup. Alberte er datter af Abel Tanghøj og har dermed også lidt tilknytning til HB. Parret tabte desværre efter en spændende finale med 16-21 19-21.

Det var godt at se Isabell tilbage efter en periode med en overbelastningsskade. Isabell er nu næste kandidat til U13 Mesterrækken og mangler kun 3 point for en oprykning.

Endelig skal det nævnes at vores Formands barnebarn, Silje Buus Nyeng fra Gladsaxe-Søborg, vandt damesinglen efter en dramatisk kamp med 21-19 i 3. sæt. Silje sikrede sig samtidig en oprykning til U13M. Tillykke til Silje.

Et stort tillykke til Isabell og David med de flotte resultater op med oprykningen til David. Begge spillere er førsteårs U13, så det bliver spændende at følge dem i U13 Mesterrækken i både den resterende og kommende sæson.

David

David

David

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg