Dagbog fra Kina – Fantastiske Beijing og omegn

Dagene flyver afsted i Kina og de er spækket med en perlerække af spændende oplevelser og kanon stemning

I onsdags vinkede spillerne farvel til Baoding og tog hul på sightseeing-oplevelserne i Beijing og omegn. Busturen til “Den kinesiske mur” var lang, men spillerne viste stor tålmodighed, stemningen var i top, og oplevelserne ved muren var så absolut alle anstrengelserne værd.

Vi besøgte muren ved Mutiamyu, hvor vi tog svævebanen til toppen.

Under den ca. 1 time lange gåtur på muren kunne vi nyde udsigten over bjergene, og se muren sno sig som en slange gennem landskabet. Sigtbarheden var ikke i top grundet smog og sandstorm, men oplevelsen var stadig helt fantastisk. Det er virkelig et bygningsværk af dimensioner, og det var skønt at se HB-spillerne pryde muren i deres røde trøjer, mens de som på resten af turen spredte smil og glæde ved at hilse pænt på de forbipasserende kinesere.

I Beijing er vi checket ind på et rigtig dejligt hotel med grønne omgivelser og super lækre faciliteter. Spillerne har nydt at have aftenen til fri disposition, og der er virkelig blevet hygget på værelserne. 

Torsdag var vi forbi Beijing Zoo og pandaerne var et hit🐼 Mega nuttede og mega dovne🤣. I det hele taget havde vi en super hyggelig formiddag i Beijing Zoo med lækkert vejr, spændende dyr, et dejligt parkanlæg og ikke særlig mange besøgende.

Om eftermiddagen var der først mulighed for at smage på lokale delikatesser som fx. spiddet skorpion og crispy insektkebab! Derefter gik vi shop amok i de mange fede butikker på Wangfujing gågaden samt i endnu en Yonex-butik.  Altid attraktivt med kollektioner, som vi ikke kender hjemmefra. Aftenen stod på velfortjent afslapning og hygge på hotellet. Yderst tiltrængt for alle.

I dag lørdag var sidste hele dag i Kina og dagens program stod på en en tur til Himlens tempel hvor der var massere af sjov.

Her mødes kineserne til dans, gymnastik, boldspil og andet motion.

Kineserne er rigtigt gode til at spørge om man vil deltage, så det blev til mange sjove billeder og videoer.

Efter frokost var vi en tur på Silkemarked som er 3-4 etager med monster billige kopivarer og her skulle man være rigtig gode til at prutte om prisen. Herefter stod den på Peking And her til aften på særlig restaurant. 

Isabell og Vanessa på den Kinesiske mur

Vibeke og Malour får sig lige en scorpion frokostVar det noget med en “snack”?

Holdkamp mod et lokalt hold i Beijing i en lidt alternativt oppustelig hal, med gadelamper. 

En populær panda I Beijing Zoo som mæsker sig i bambus

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg