Cafe Fjerbolden er nu åbnet for sæsonen

Kære medlemmer

En glædelig nyhed til os alle!

Køkkenet i cafeen er nu helt renoveret og “køreklart”.

Mandag den 1. september åbner vi cafeen på normal vis, og åbningstider og priser vil være slået op ved cafeens disk.

HB har i forvejen et godt samarbejde med Frederiksborgcentret omkring reparationer, vedligeholdelse og rengøring. Fremover har vi yderligere indgået samarbejde med Birgit Lundgren i deres restaurant omkring indkøb og levering af mad ved større arrangementer. Alle indkøb bestilles til fælles leverandør og leveres til Frederiksborgcentret, hvor vi henter dem når det er mest belejligt. Vi får del i deres mængderabat og sparer også tid og arbejde.

Der er dog stadig brug for medlemmer i cafeudvalget til at forestå bestilling af varer og hjælpe de unge til rette.

Samtidig efterlyser vi stadig 2 til 4 unge over 18 år, der som ansatte til en timeløn a´ kr. 120 i timen incl. feriepenge, kan medvirke i pasningen af cafeen mandag 17.00 til 22.00, tirsdag 17.00 til 21.00, onsdag 17.00 til 21.00, torsdag 17.00 til 21.00, fredag 17.00 til 21.00 og lørdag 9.00 til 13.00 og/eller ved turneringer og holdrunder i weekenden.

Vi skylder en stor stor tak til alle de medlemmer, der har knoklet med tømningen af og indflytningen i køkkenet. Forældre i ungdomsafdelingen har været meget aktive og ganske særligt USU formand Marianne Clausen har ydet en helt uvurderlig indsats som organisator, indpisker, flyttemand og planlægger, og uden hendes fortsatte indsats er det ikke muligt at åbne cafeen allerede.

Med renoveringen af køkkenet har vi fået optimale forhold, så nu er der bare tilbage, at vi alle udnytter de unikke muligheder vi har ikke bare i hallen men også i cafeen.

Vi mødes i “Cafe Fjerbolden”.

De bedste hilsner

Olaf Nyeng

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg