Byggeri ved Badmintonhallen – Nyt Sundhedscenter

Som vi alle har kunnet følge med i, er der voldsom aktivitet i området mellem svømmehallen – Frederiksborghallen og vores badmintonhal.

Det er blevet lidt mere bøvlet at parkere og komme ned til badmintonhallen, og det bliver ikke lettere en tid fremover.

Årsagen er, at HHM med Hillerød Kommune som bygherre opfører et sundhedscenter, der sammenbygges med Frederiksborghallen og rækker næsten over til Svømmehallen.

Men også kun næsten, for meget snart flyttes brandvejen til Badmintonhallen således, at indkørsel bliver mellem svømmehallen og den nye bygning – bag om denne og hen til Badmintonhallen. Denne vej bliver noget af det første der etableres, for den kommer vi alle til at bruge i den tid, det tager at grave – pilotere – støbe og opføre Sundhedscentret.

Når det står færdigt, vil der være indgang til Badmintonhallen, nogenlunde hvor vi kender det, gennem en stor port i de sammenbyggede Frederiksborgcenter og Sundhedscenter.

Men inden for få dage-uger skal vi altså ” gå uden om ” ligesom vi kan risikere en kort afbrydelse af strøm, varme og vand fordi alle installationer skal lægges om.

Men mere om det når vi kender de præcise tidspunkter.

Jeg har en aftale med HHMs byggeleder om, at de tager størst muligt hensyn, og at vi får et rimeligt varsel, hvis de ikke kan undgå at ramme tidspunkter, hvor vi spiller.

Det kan ikke være anderledes, så vi må prøve, at få det bedste ud af det, og så glæde os over, at det nye Sundhedscenter kan få stor betydning for Hillerøds borgere.

Olaf Nyeng

P.s. Husk at cafeen lukker den 30. april så hvis vi skal have bolde til sommerens spil, så er det tiden for indkøb. Der er så vidt muligt åbent hele sommeren, men især i juli er det muligt ,at der vil være reperationer og hovedrengøring.

Mere om det når tidspunkterne er aftalt.

Billede i artiklen: NORD Architects Copenhagen

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg