Bestyrelsen

 • Bestyrelsesformand

  Navn:Lars Østergaard

  Præsentation: Tiltrådt som formand for Hillerød Badmintonklub februar 2016. Uddannet Cand Manu. med autorisation til selvstændig virke som kiropraktor. Er 49 år gammel med bopæl i Hillerød. Stifter og medejer af Hillerød RygCenter & Idrætsklinik siden 2007. Sportsligt spillet ungsenior badminton på damarknerieniveau i Karlslunde Badminton Klub og senere på divisionsplan som senior i Odense Badminton Klub. Endvidere i perioden 2012-2015 været formand for Kiropraktor Kredsforeningen Region Hovedstaden. I samme periode besat fagpolitiske poster i implementerings- og samarbejdsudvalg som repræsentant for Dansk Kiropraktor Forening

  E-mail: formand@hb-badminton.dk

  Telefon: 2680 8103

 • Næstformand

  Navn:Thue Rathsach Lang

  Præsentation:Tiltrådt som næstformand i Hillerød Badmintonklub februar 2016 og har været medlem af HB siden 1985. IT uddannet fra Copenhagen Business School og arbejder som nordisk IT ansvarlig hos Smith & Nephew i Hørsholm og stifter og medejer af Andersen & Rathsach 2005-2011. Er 42 år gammel og har bopæl i Hillerød. Gift og har to børn. Sportsligt spillet ungdomsbadminton, ung-senior og senest senior badminton på danmarksserie niveau i Hillerød Badmintonklub. Har endvidere været tilknyttet som ungdomstræner i en årrække. Tidligere USU medlem af HB og U11/U13 Kredsleder for Sjællands Badmintonkreds. Fungerer ligeledes som Webmaster for Hillerød Badmintonklub.

  E-mail:naestformand@hb-badminton.dk

  Telefon:3050 2767

 • Kasserer

  Navn:Lisbeth Dahl Folkmann

  Præsentation:Tiltrådt som Kasserer i Hillerød Badmintonklub juni 2016 uddannet som regnskabsassistent i 1998 og har siden arbejdet i flere forskellige virksomheden med regnskab, logistik og HR. Er i dag ansat på Matas hovedkontor i økonomiafdelingen hvor jeg har ansvaret for daglig bogføring, support og opfølgning af butiksregnskab for 26 butikker. Jeg er 39 år gammel og bor i Freerslev i udkanten af Hillerød. Er gift med Lars og sammen har vi 3 drenge, som alle er aktive i Hillerød Badminton klub.

  E-mail:bogholder@hb-badminton.dk

  Telefon:5041 1605

 • Repræsentant for ungdomsafdelingen

  Navn:Christian Hellstrøm

  Præsentation:Tiltrådt som USU formand i Hillerød Badmintonklub februar 2016 og har været medlem af HB siden 1996. Uddannet som bygningskonstruktør, og indehaver af et ACTING Bygherrerådgivning i Virum. Er 45 år gammel og har bopæl i Hillerød. Gift og har to børn som begge spiller badminton i HB. Har selv spillet badminton siden jeg var 6 år, først i Hundested og efterfølgende i 5 andre klubber inden jeg landede i Hillerød Badmintonklub hvor jeg har spillet på 1, 2 og 3. holdet, samt mesterrækkeholdet i Veteran. Har endvidere været tilknyttet som næstformand i SSU i en årrække.

  E-mail:usu@hb-badminton.dk

  Telefon:2870 5070

 • Repræsentant for pensionister

  Navn:Erik Togeby

  Præsentation:Indvalgt som repræsentant i Bestyrelsen af HB for pensionister/formiddagsspillere i foråret 2012. Uddannet som jurist og pensioneret i 2005. Flyttet til Hillerød i 2010. Badminton på motionsplan. Formand for to skakklubber.

  E-mail:psu-medlem@hb-badminton.dk

  Telefon:2220 8322

 • Repræsentant for seniorafdelingen

  Navn:Afventer

  Præsentation:

  E-mail:ssu-medlem@hb-badminton.dk

  Telefon:2680 8103