Badminton eventen ”The Legends Vision” kommer til København

Badminton legenderne Lin Dan, Taufik Hidayat, Lee Chong Wei og Peter Gade kommer til Danmark.

sponsor_logo_yonex_448

“The Legends Vision supported by Yonex”

Fire af verdens største badminton stjerner; Lin Dan, Taufik Hidayat, Lee Chong Wei og Peter Gade kommer til Danmark med ”The Legends Vision World tour”, som skal afholdes den 11. Oktober 2015 i Solrød hallen. Dette bliver det eneste sted i Europa, at touren kommer forbi.

”The Legends Vision” gæster fire lande: Kina, Indonesien, Danmark og Malaysia. Den første event blev afholdt i maj måned i Beijing, Kina, den anden i august i Jakarta, Indonesien. Nu kommer touren så til København for til sidst at ende i Kuala Lumpur, Malaysia til december.

Lin Dan, Taufik Hidayat, Lee Chong Wei og Peter Gade har vundet de største titler der er at vinde indenfor badminton. Sammen har de vundet tre olympiske medaljer, seks world cup medaljer og ni All England titler. Nu er tiden kommet, hvor de vil give noget tilbage til sporten.

Formålet med ”The Legends Vision” er at inspirere den yngre generation, samtidig med at der globalt skabes øget fokus og popularitet. De fire badminton legender ønsker at sprede glæden ved sporten gennem nogle opvisningskampe.

Administrerende direktør for Scansport/Yonex Danmark, Benni Holst Andersen udtaler ”Det bliver den første og den eneste gang nogensinde, at vi kan præsentere ’The Legends Vision’ i Danmark – og vi er meget stolte over, at netop Danmark er blevet valgt som vært, tilmed som det eneste land i Europa.”

Eventen består af opvisningskampe, hvor legenderne spiller mod hinanden samt udvalgte junior spillere, der kan afprøve deres talenter mod nogle af de største badmintonspillere nogensinde. De vil dele deres viden og indsigt med den yngre generation, og på den måde give dem et indblik i, hvad det kræver at nå til tops.

Program

Kl. 14.30       Introduktion af eventen ”The Legends Vision”

Kl. 15.00       Kampe – single og double

Under eventen vil der være flere tilskuer aktiviteter herunder muligheden for at få taget billeder med badminton legenderne.

Læs mere og følg eventen på facebook: https://www.facebook.com/events/1032416853437372/

Billetter sælges fra torsdag den 10. September 2015 på Billetlugen.dk til 60 kr./stk. Inkl. Gebyr. Alle billetpenge går til velgørenhed.

Bestil billetter her: https://www.billetlugen.dk/da/event/legends-vision/billetter

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg