Andreas Lang-Hansen sikrede sig oprykning fra U13A til Mesterrækken

I weekenden den 8. og 9. november spillede Andreas på hjemmebane i Hillerøds U13A turnering. 

Andreas sikrede sig rigeligt med point til at rykke op i Mesterrækken. Andreas manglede blot 7 point inden starten på turneringen og målet var klart – at gøre rent bord og rykke op i Mesterrækken.

Lørdag spillede Andreas de indledende kampe og spillede sig i semifinalen i alle 3 kategorier, som blev afviklet om søndagen. Efter 3 gode semifinaler søndag formiddag havde Andreas spillet sig i finalen i alle 3 kategorier.

Først blev det til en 1. plads i mixdouble sammen med hans faste makker Laura Farver Sørensen fra Køge, som samtidigt rykkede fra U13A rækken til Mesterrækken.

Herefter skulle der spilles herresingle og også her trak Andreas sejren hjem ved at besejre Frederik Kubach fra Badminton Roskilde i 2 sæt.

Til sidst spillede Andreas herredouble sammen med hans faste makker Mads Emil Bjerg fra Værløse, hvilket blev en meget tæt og spændende kamp. Drengene måtte dog se sig besejret i tredje sæt og endte dermed på en flot og velfortjent 2. plads.

Vi ønsker Andreas stort tillykke med de flotte resultater, samt oprykningen til Mesterrækken og ønsker ham held og lykke ved de kommende turneringer og holdkampe.

USU – Hillerød Badminton Klub

IMG_0153

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg