Anden pinsedag stod på mini triathlon

Triatlon eller triathlon er en multisportsgren og olympisk disciplin bestående af svømning, cykling og løb i netop denne rækkefølge..

Anden pinsedag havde Cathrine Hald og Simon Bøttiger Christensen, som er forældre til Isabell Christensen arrangeret triathlon for ungdomsspillerne i HB. I alt 7 ungdoms spillere  havde taget imod udfordringen og mødte op i solskin og med højt humør ved Hillerød Svømmehal.

Denne triathlon var heldigvis forkortet en smule ned, så børnene skulle ikke igennem 3.800 meter svømning, 180 km cykling og 42,195 km løb, som man kender det fra en IRONMAN, men blev istedet udfordret af 150 meter svømning, 10 km cykling og 3,8 km løb.

Det blev en rigtig sjov og anderledes oplevelse, hvor alle børnene pressede sig selv til det yderste og fik stillet bekendskab med nye dicipliner, hvor den enkelte fandt sin bedste disciplin og kunne konkurrere med sig selv.

Alle gennemførte i flot stil og bagefter var der tid til en velfortjent is og social hygge hjemme i haven hos Cathrine, Simon, Isabell og Louie.

Tusind tak for et fantastisk initiativ og et meget vel-tilrettelagt arrangement, hvor der var helt styr på alle detaljerne.

/USU

unnamed (1)unnamed (2) unnamed (3) unnamed (5)

IMG_1601

unnamed (4)

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg