Alexander Ringbæk spillede sig til dobbelt sølv ved Danish Junior Cup 2017

Weekenden den 14-15 oktober bød på stort internationalt badminton stævne i Greve med deltagelse af 7 lande i U13 E-rækken

Danskerne måtte kun deltage i 2 rækker, hvor Alexander Ringbæk deltog i herresingle og herredouble. Det blev til mange kampe mod udenlandske spillere og han nåede frem til finalen i både herresingle og herredouble.

I herresingle slog han Jonathan Meldgaard i semifinalen og var tæt på at slå William Adrian fra KBK i en hård 3-sætter.

Finalen i herredouble blev en underlig affære.

Alexander Ringbæk og makkeren Magnus Hansen vandt 1. sæt 22-20 og lignede vindere med en førring på 10-1 i 2. sæt. Men som vi har set tidligere fra William Adrian/Bøgebjerg så fandt de lige pludselig storspil frem og tog sættet 21-18. Tredje sæt blev tabt rimelig klart.

Alt ialt 2 gange sølv med rigtig flot spil i mange kampe.

Mandag og tirsdag i efterårsferien blev der afholdt Danish Junior Cup for hold

Efterårsferie bød også på Danish Junior Cup for hold. I U13-rækken var 8 hold tilmeldt – heriblandt Sjælland med deltagelse af Alexander Ringbæk fra Hillerød Badmintonklub.

De seneste par gange har Midt-Jylland taget trofæet.

I vores pulje mødte vi Finland, Fyn og Frankrig. De første 2 holdkampe blev vundet sikkert. Kampen mod Frankrig var som ventet meget tæt. Der spilles 8 kampe per holdkamp.

Ved stillingen 2-2 var Norah Jeppesen nede med 20-18 i 3. sæt, men fik vendt det til sejr 22-20.

Damedoublen med Maria Tommerup, Solrød og Anne-Sofie NIelsen, Lillerød tabte knebet 21-18 i 3.sæt, så stillingen var 3-3 før de 2 HDér. Alexander og Jonathan Meldgaard tog 1. HD og William Bøgebjerg og Sebastian Mikkelsen tog 2. HD, så holdet blev puljevindere og skulle spille mod Midt-Jylland (også puljevinder) om 1. pladsen.

Der var afbud fra Mike Vestergaard pga. skade, så holdet fra Sjælland påtog sig favoritværdigheden.

Planmæssigt vandt holdet mix-doublen og 2. herresingle med William Bøgebjerg fra Solrød.

Lidt overraskende tabte vi begge Damesingler. Alexander Ringbæk spillede 1. HS mod sin doublemakker, Magnus Hansen der havde spillet rigtig mange hårde kampe dagen før.

Derfor var det ikke så overraskende, at Alexander vandt på fysikken. 3-2 i samlede stilling. 2. HD gik til Midt-Jylland og DD vandt vi – 4-3 inden 1. HD. Både Alexander og Magnus havde problemer med ømme lår, så de havde håbet, at holdkampen ikke afgjort inden denne HD.

Trods smerter og træthed levede begge par en flot og spændende kamp, hvor Sjælland vandt 21-19 & 21-19.

Samlet blev det til en sejr på 5-3 og Sjælland vandt for første gang i rigtig mange år.

Badminton Sjælland

 

Print Friendly, PDF & Email

DEL:
Populære indlæg